StoryEditorOCM
ForumVIDEO: ČUDA SE DOGAĐAJU!

Nakon prometne nesreće u šestom mjesecu trudnoće pala u komu, rodila zdravu bebu, a sad su dočekali i uskrsno čudo...

19. travnja 2017. - 16:44
ameliabannan.JPG

Argentinska policajka Amelia Bannan prošle je godine u studenom doživjela tešku prometnu nesreću, a bila je u šestom mjesecu trudnoće. Kolege s kojima je bila u autu kažu da je imala predosjećaj da će se nešto loše dogoditi, no ipak su je nagovorili da ide s njima - prenosi Jutarnji.hr.

Ubrzo ih je u stražnju stranu pogodilo drugo vozilo i policijski je automobil sletio s ceste. Amelia je zadobila teške povrede glave i pala je u komu dok su njezini kolege prošli neozlijeđeni.

Na svu sreću, s bebom je sve bilo u redu i ona se nastavila razvijati u majčinom trbuhu. Netom pred Božić Amelia je otvorila oči i pomaknula ruke, a unatoč tome što nije mogla govoriti i što je i dalje pokazivala znakove kome, dobila je trudove. Na Badnjak su liječnici carskim rezom pomogli da na svijet dođe mali Santino, zdrav dječak. Obitelj je govorila da je to njihovo božićno čudo, a brigu o bebi preuzela je njezina sestra Norma.

Međutim, nekoliko dana nakon poroda, Amelia je opet pala u komu, a novo čudo su dočekali uoči Uskrsa, piše El Pais.

 

Amelia se 8. travnja konačno probudila iz kome i još uvijek se trudi koordinirati pokrete, uskladiti govor itd. Pred njom je još dugačak oporavak, no sad barem malo može zagrliti sina. Njezina je obitelj uvjerena da je upravo on zaslužan za oporavak jer su koristili svaku priliku da joj ga donose u zagrljaj premda je ležela nepokretna u komi.

Liječnici se također čude ovom neobičnom slučaju, no nadaju se da će se Amelia u potpunosti oporaviti iako to trenutno nitko ne može sa sigurnošću predvidjeti.

24. travanj 2024 18:42