StoryEditorOCM
ForumKAO MARY POPPINS

Petogodišnjak skočio s otvorenim kišobranom s trećeg kata, liječnici u šoku kako nije teže stradao

Piše PSD
19. travnja 2017. - 21:28
MaryPoppinsUmbrellaFACEBOOK

Liječnici u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, koji su doživjeli i vidjeli doista svašta, nisu mogli vjerovati da petogodišnjak koji je u prošli četvrtak u Garešnici pao s prozora na trećem katu niša nije slomio, pišu 24 sata. Mališan se dobro oporavlja, no njegovi bližnji još ne mogu sebi doći od šoka. Slučaj je poprilično bizaran jer dječak je s prozora namjerno skočio i to s kišobranom u rukama, a liječnicima je ispričao da je pokušao skočiti poput Spider-Mana.

Majka je tvrdi kako se sve odigralo u trenu. Dječak je najednom samo nestao iz sobe u kojoj su svi bili da bi se potom u dnevnom boravku popeo na prozor i skočio s otvorenim kišobranom. Majka i susjeda Romana tvrde da mu je kišobran spasio život jer je ne samo usporio pad, nego ga je odnio podalje od betonskog crijepa složenog uz rub njihove trokatnice na koji bi najvjerojatnije pao. 

- Čula sam kao da je nešto ‘zašuštalo’ pokraj prozora. Pomislila sam da je nešto palo s krova jer su na njemu u tijeku radovi. Ipak sam pogledala kroz prozor. Vidjela sam mališana kako leži. Odmah sam istrčala iz zgrade te otrčala koliko su me noge nosile i pitala dječaka kako se osjeća. Zapomagao je te rekao da ga bole noge i leđa – ispričala je za 24 sata susjeda koja, tvrdi, još i danas nije uspjela doći sebi.

26. travanj 2024 06:22