StoryEditorOCM
ForumPOLICIJA POTVRDILA TROSTRUKO UBOJSTVO U ŠIBENIKU

Susjedi: Ubijeni su muž i žena, vidjela sam muškarca koji bježi preko zida, drugi je polako hodao

Piše Zadarski.hr
26. travnja 2017. - 20:39
sienik

Novo

18:30 - Iz šibenske policije potvrdili su da su pronađene tri mrtve osobe.

- Danas, 26. travnja oko 16,35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja, izvijestili su iz policije.

Ranije

Danas popodne oko 16,30 sati na Brodarici je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, potvrdili su za ŠibenikIN u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

- To je sve što vam u ovom trenutku mogu reći. Došlo je do pucnjave, a policija tek utvrđuje što se dogodilo. Tek utvrđujemo sve okolnosti tog događaja – rekla je za ŠibenikIN Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Ekipa Šibenik.in-a, koja istražuje što se dogodilo, naletjela je na Brodarici na policijsku blokadu. 

Na mjestu događaja u ulici Gomnjanjik, kod obiteljske kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraonice, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup bliže.

Zasad nema službene potvrde da u pucnjavi ima žrtava, ali susjedi pričaju da su dvije osobe ubijene. Riječ je navodno o supružnicima.

- Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem - rekla nam je susjeda koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je već bila tu.

Ta žena je u šoku. Boji se za svoj život i u strahu je od odmazde tih muškaraca, rekla nam je.

Drugi susjedi kažu da su bili u kući i gledali TV i da ništa nisu znali dok im nije došla na vrata druga susjeda i pitala ih, 'pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena!', rekla im je.

Nakon toga suprug te gospođe zamolio je novinare da odu i ništa više ne pitaju

I drugi susjedi povukli su se u svoje kuće. Vrata i prozori svima su zatvoreni, a policija je blokirala pristupe mjestu događaja. Njihova traka je pedesetak metara dalje od kuće u kojoj se kazneno djelo navodno dogodilo, javlja ŠibenikIN.

 

24. travanj 2024 01:49