StoryEditorOCM
ForumSTRAVA U ŠIBENSKOJ BRODARICI, TROJE UBIJENIH:

Ovo je čovjek kojeg traži policija, pobjegao je crvenim cliom

Piše Zadarski.hr
26. travnja 2017. - 21:22
Luket

19:09 - Šibenska policija poslala je priopćenje:

"Policija provodi intenzivno traganje za osobom Boris Luketa (1958., na slici) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD."

Po cijeloj Šibensko-kninskoj županiji raspoređeni su policajci s dugim cijevima koji imaju naredbu da pod svaku cijenu uhvate osumnjičenog.

Kako piše ŠibenikIN, Luketa je cijeli život radio kao pomorac. U Šibeniku je poznato da voli brze aute i motore, kao i treninge i bavljenje sportom. Nije poznato da je ranije bio povezan s teškim kaznenim djelima. 

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, Luketa nije jedini za kojem upravo traga policija, jer su predmet njihovog zanimanja još najmanje dva muškarca. 

 

18:30 - Iz šibenske policije potvrdili su da su pronađene tri mrtve osobe.

- Danas, 26. travnja oko 16,35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja, izvijestili su iz policije.

25. travanj 2024 14:45