StoryEditorOCM
ForumVRHUNAC KAMPANJE

HDZ-ov gradonačelnik nasrnuo na novinara, udarao mu glavom o zid i urlao: J*** vam mater, ubit ću tebe i ostale!

Piše PSD
12. svibnja 2017. - 17:40
pljacka_kladionica4-280217

Gradonačelnik Požege, Vedran Neferović, u petak je fizički napao novinara Mladena Mirkovića, javlja portal 034 za koji napadnuti novinar radi. Kako se navodi, do incidenta je došlo oko 10.50 sati na press konferenciji sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri.

Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom u prostoru gradske vijećnice.. Iz za sada nerazjašnjenih razloga Nefrović je nasrnuo na Mirkovića, Pritisnuo ga je uza zid te udario njegovom glavom o zid, nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske vijećnice, pri čemu je Mirković umalo pao niz stepenice, dok su zaposlenice vikale gradonačelniku da to ne čini.

Mirković navodi kako mu je uz udarce Neferović prijetio smrću, kako njemu, tako i cijeloj redakciji 034 portala.

- Neposredno prije konferencije za medije, gradonačelnik me pozvao u ured, zatvorio vrata za sobom i pitao me tko je na našem portalu pisao neki tekst. Nisam ga pisao ja i to sam mu rekao, međutim, on me odmah iza toga uhvatio za prsa, nabio mi glavu u zid i krenuo udarati. Udarao me rukama, šutirao nogama i urlao: "Jebem ti mater, ubit ću i tebe i ostale".

Nisam pružao otpor, nisam ni mogao, bitno je korpulentniji od mene, a i pokušao sam mu objasniti da me ostavi i da nema potrebe za ispadima. Krenuo sam van, a on me šutao cijelim putem do izlaza - ukratko je iz bolnice za Index ispričao Mladen Mirković.

Nije mu jasno

Novinara je potom odvezla Hitna pomoć, imao je abnormalno povišen tlak i bio u potpunom šoku te je potom primio infuziju, a trenutno ga čekaju CT, rentgen i ostale pretrage.

- Nemam nikakvih prijašnjih problema s njim, nikakvih sukoba, ama baš ništa, uopće nemam pojma što mu je bilo. Ovo nije normalno. Stvari koje mi je izgovarao su van pameti, naravno da sam se prestrašio, imam ženu i dijete - ispričao je još uvijek šokirani novinar koji dvije godine radi za portal 034 i dodao da se nije mogao braniti od napada jer napadač ima 100-ak kilograma, a on 60.

'Smećarski portal laže'

Nedugo nakon što je vijest objavljena, oglasio se i gradonačelnik. Svoju stranu priče podijelio je s javnošću putem Facebooka.

20. travanj 2024 14:06