StoryEditorOCM
ForumŽENA MONSTRUM

Teta nesretnog dječaka: Moj brat je Chiaru zatekao u krevetu sa susjedom. Maleni je plakao, imao je tragove majčinih ugriza

Piše PSD
27. svibnja 2017. - 12:12
8759381

Trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, u čemu im je pomagao 29-godišnji hrvatski državljanin koji je znao za zločin, a nije ga prijavio, već je s njima dogovarao način prikrivanja ubojstva, odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka, navela je PU istarska.

Nakon što su usmrtile trogodišnjeg dječaka, prenijele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u namjeri da oteža policijsko postupanje, pola sata poslije ponoći u srijedu došla u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak djeteta.

O svemu je progovorila i teta trogodišnjeg dječaka.

"Chiara je stalno varala mog brata, Denisova oca, s raznim muškarcima. Jednom se vratio s posla, ušao u kuću i zatekao Chiaru u krevetu sa susjedom Safetom. Maleni je Denis plakao u susjednoj sobi. Na sebi je imao tragove ugriza, majčinih. Tad je moj brat pretukao i Chiaru i susjeda. Potom je otišao na policiju i sam se prijavio. Na suđenju je sve priznao. Zbog tog je napada sada u zatvoru u Bihaću, izdržava trogodišnju kaznu",  kazala je Kadifa Pašić za Večernji list.

Bez obzira na sve, Kadifa tvrdi da je cijela obitelj obožavala trogodišnjaka.

"Nudili smo joj pomoć, da se brinemo za dijete ako ona ne može ili ako joj je teško. Kontaktiran je bio i centar za socijalnu skrb. Chiara je sve odbijala", kazala je teta pokojnog Denisa, piše Večernji list.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

19. travanj 2024 00:26