StoryEditorOCM
ForumUŽAS U VOJVODINI

Zalutalim metkom sa svadbe ranjena desetogodišnjakinja, policajci ostali u šoku kad su vidjeli tko je ispalio hitac

11. lipnja 2017. - 23:29
8278662

U novosadskom naselju Alibegovac zalutali metak ranio je desetogodišnju djevojčicu koja je bila na rođendanskoj zabavi u dvorištu igraonice, a metak je ispalio policajac koji se ženio, objavili su u nedjelju vojvođanski mediji. 

Djevojčica je u stabilnom stanju, a operativno joj je sanirana ozljeda, rečeno je agenciji Tanjug u Dječjoj bolnici u Novom Sadu.
Dnevni list „Blic“ je prenio da je policajac G.K. hitac ispalio na izlasku iz obiteljske kuće u Srijemskoj Kamenici, a zalutali metak je djevojčicu pogodio na susjednom brijegu u naselju Alibegovcu.

"Brzom reakcijom policije identificiran je počinitelj i osim procedure koja je predviđena za ovo kazneno djelo, policijski službenik G.K. bit će udaljen iz Ministarstva unutarnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka. Odlučno želimo poručiti da ćemo brzo i energično kazniti sve one koji smatraju da ih policijska značka može abolirati u činjenju kaznenih djela i bahatom ponašanju prema građanima Srbije", izjavio je ravnatelj srpske policije Vladimir Rebić.

Kako prenosi „Blic“, dvadesetak djece igralo se u dvorištu igraonice kada se čulo da je nešto palo kroz krošnju drveta i pogodilo nesretnu djevojčicu.

"Djevojčici je krv počela šikljati na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i odvezli je u Dječju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući djevojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je poslije snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci“, navodi svjedokinja bizarne nesreće u okolici Novoga Sada. 
U Dječjoj bolnici su izjavili da se djevojčica osjeća dobro, te da je pod budnim okom liječnika na kirurškom odjelu

16. travanj 2024 08:29