StoryEditorOCM
ForumSAZNALI SMO TKO JE ZGODNA BRINETA KOJU DUŽE VRIJEME LJUBI MARKANTNI ANTE RAMLJAK

Oboje su razvedeni i imaju djecu iz prijašnjih brakova

Piše Tanja Šimundić Bendić / SD
14. lipnja 2017. - 10:19
ramljak_plaza2-110617

Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak, koji, osim visoke poslovne menadžerske pozicije, zauzima zasigurno i visoko mjesto na top-listi najpoželjnijih hrvatskih neženja, već dulje vrijeme ljubi naočitu Splićanku Nikolinu Marasović

Markantni Splićanin i Nikolina, otkrivaju dobro upućeni podmarjanski izvori za Slobodnu Dalmaciju, u vezi su oko godinu dana. Oboje su rastavljeni i imaju djecu iz prijašnjih brakova: Ramljak s bivšom suprugom Ozanom, danas u vezi s redateljem Zrinkom Ogrestom, troje, a Nikolina sina kojeg je dobila u bivšem braku s Goranom Bebićem Patkom, sinom pokojnog splitskog kantautora Tome Bebića.

Iako ljubav nisu skrivali, štoviše, često su se tijekom zadnje godine dana pojavljivali među prijateljima, tek su prošlog vikenda u javnost izišle njihove prve zajedničke fotografije.

Povezuje ih štošta: splitski đir, vaterpolski krugovi, pa tako i bazen na Jadranu, na kojem je golove zabijao i Nikolinin pokojni otac, Miro Marasović Mambo, nekada poznati vaterpolist toga kluba. Mamba pamte i iz poslovnih krugova kao nekadašnjeg direktora splitskog ACI-ja.

– Nikolina je prekrasna mlada žena, iznimno zgodna, kulturna i pristojna. Jako su lip, oku ugodan par. Ona je baš njegov tip, zgodna, vitka – kažu izvori.

Ljubimac žena

Ante Ramljak, kojeg u Splitu od djetinjstva svi poznaju pod imenom Toni, pod Marjanom je oduvijek slovio kao veliki ljubimac žena. Sugovornice kažu kako je bilo pitanje ženske časti pojaviti se u njegovu društvu.

A glavnim se zgoditkom smatralo zaokupiti njegovu pažnju tijekom druženja na "pitarima Rive", ispred "Bobisa", ili u kultnoj diskoteci "Shakespeare", u vrijeme Ramljakova momaštva glavnim štacijama predvečernjeg i noćnog splitskog provoda.

– Bio je faca, onako visok, tamne puti, malo duže tamne kose, s onim plavim prodornim očima. Ono lik koji se vata pod obavezno. Žene su se natjecale koja će ga pokupit. Uvik su se na tone motale oko njega. Evo i danas, kad ga vidimo na TV-u, sad kad ima ovu važnu funkciju pa je stalno po medijima, prvo što upadne u oči su one njegove prelipe oči.

I onaj muški komorni glas. Na to smo mi žene odvaljivale. Malo je posidija, nađe se i koja bora, ali sve je ostalo tu. Lipo stari. Faca i tad i sad! – slažu se cure.

Zezali ga da sliči na Travoltu

Oni koji ga još bolje poznaju tvrde kako je volio sport, njime se rado i bavio, pa mu i velik broj prijatelja dolazi upravo iz tih voda. Domaći ga se prisjećaju kao pristojnog momka, iz dobre obitelji, jednog od onih koji nikada nije izazivao ekscese ni ulazio u sumnjiva društva. Bio je momak za ženidbu, iako možda uvijek podosta ozbiljan.

– Teško ga je bilo vidjeti nasmijanog, veselog. Pamtili smo ga ka uvik ozbiljnog lika. Markantnog. Onako visokog, elegantnog, normalnog đira. Zezali smo se da nam sliči na Johna Travoltu. Nekako je ima njegovu fizionomiju i figuru. Ima je te neke karakteristike zbog kojih su žene za njim prilično ludovale.

A koliko se vidi, njegove odabranice mu mahom nalikuju jedna na drugu – kažu Splićanke s kojima smo porazgovarali, danas mahom 50-godišnjakinje, koje i nadalje sa zanimanjem prate njegova kretanja.

Split, 110617.
Ante Ramljak posebni povjerenik za spas tvrtke Agrokor na kupalistu plaze Jadran.
Foto: Duje Klaric / CROPIX

Duje Klarić / CROPIX

 

Nakon Ozane, inače kćerke bivšeg intendanta splitskog HNKRade Perkovića, u javnosti je najviše odzvanjala višegodišnja mu veza s HTV-ovom novinarkom, urednicom i TV voditeljicom Tončicom Čeljuskom. S lijepom, zgodnom plavušom u javnosti se intenzivno počeo pojavljivati od njezina razvoda 2011. godine. Ljubav su okončali pred ljeto 2014.

Tijekom te veze često su zajedno boravili i u Splitu, gdje su ih domaći viđali u ispijanjima kave na Rivi. U to su ih vrijeme brojni nazivali najmoćnijim parom domaće poslovno-medijske scene. To više je prilično neočekivano odjeknula vijest o prekidu njihove ljubavi, no o razlozima ni jedan od aktera nikada nije javno govorio, piše Slobodna.

– Puklo je ko cvrčak, priko noći. Baš čudno. A stalno su bili po novinama, na odmorima, ovde po Splitu. I nikad niko nije sazna zašto je ta veza pukla. On ionako nikad nije bija od velike priče po tom pitanju – kažu splitski kuloari.

24. travanj 2024 18:38