StoryEditorOCM
ForumFOTO: SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO I ZAVIO U CRNO

Obitelj i prijatelji oprostili se od omiljenog bajkera kojeg je ubila bivša cura

Piše eVaraždin
20. lipnja 2017. - 19:35
turek
Shvana obitelj i prijatelji oprostili su se danas na gradskom groblju od omiljenog varaždinskog bajkera, 30-godišnjeg Nikole Tureka, čiji je život okončala bivša djevojka zarivši mu nož u vrat.

Među onima koji su mu došli reći zbogom nalazilo se i puno onih koji nisu Nikolu osobno poznavali, ali su ostali dirnuti tragedijom koja je iz naše sredine zauvijek otrgnula mladića pred kojim je tek trebao biti život. Došli su i njegovi prijatelji motoristi, koji su se okupili izvan groblja kako bi tijekom minute šutnje u znak počasti svom prijatelju Nikoli turirali motore. Tako Nikola nije ispraćen uz šutnju, nego uz  zvuk koji je tijekom života najviše volio, piše eVaraždin.

Varazdin, 200617.
Na Gradskom groblju sahranjen je Nikola Turek, kojeg je u subotu na Dravi nozem probola bivsa djevojka.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Nikola je u noći s petka na subotu u varaždinskoj bolnici podlegao ozljedama nakon što je izgubio previše krvi, što je bila posljedica napada nožem.

Njegova bivša djevojka Nuša Bunić, koja je mladića izmamila iz kuće u gluho doba noći, a potom ga u automobilu dokrajčila nožem, nalazi se u istražnom zatvoru gdje je smještena zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje je osumnjičena.

Policajcima je ispričala ga je ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

24. travanj 2024 08:40