StoryEditorOCM
ForumFOTOGRAFIJE S MJESTA DOGAĐAJA

U izravnom sudaru poginuo 30-godišnjak, liječnici se bore za život mladića; Od automobila ostao samo zgužvani lim!

4. srpnja 2017. - 23:26
8884644

U izravnom sudaru dvaju osobnih automobila u karlovačkom predgrađu Donja Jelsa u utorak je oko 18,15 sati poginuo 30-godišnji vozač VW-a, dok se za život 22-godišnjeg vozača BMW-a, koji je također iz tog naselja, bore liječnici u karlovačkoj bolnici.

Oba su automobila u sudaru potpuno uništena, a županijska državna odvjetnica Gordana Križanić izjavila je Hini na mjestu događaja kako će se provesti više dokaznih radnji, među kojima i prometno vještačenje, posebno vještačenje brzine kretanja oba automobila.

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid, a okupili su se i građani, među njima i otac teško ozlijeđenog mladića koji je upozorio kako su na tom dijelu ceste nesreće česte i teške, da je taj dio preopterećen prometom, pa se tako nedavno i u blizini, kod škole dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom. 
 
Izrazio je žaljenje za poginulog muškarca, a za svoga sina je kazao kako je njegova supruga s njim u bolnici, jako je zabrinuta jer se još čekaju rezultati bolničkih pretraga.

Mještanin koji živi u neposrednoj blizini mjesta nesreće izjavio je kako je na tom mjestu zavoj dosta blag, ali nepregledan i loše izveden jer "vuče" auto na suprotnu stranu kolnika.

Na tom mjestu, upozorio je, svi vozači "jednostavno sijeku zavoj, dogodi se pokoji sudar i samo je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi tragedija".

20. travanj 2024 12:23