StoryEditorOCM
ForumSTUDENTICE POBJEGLE IZ NOĆNOG KLUBA U KOJEM JE IZBILA MASOVNA TUČNJAVA PA DOŽIVJELE UŽAS

'Policajci su nam ponudili prijevoz, a onda su nas silovali'

Piše Jutarnji.hr
9. rujna 2017. - 20:50
žena silovanje zlostavljanje nasilje seksualna robinja

Dvije studentice iz Sjedinjenih Američkih Država, obje 21-godišnjakinje, optužile su talijanske karabinjere za silovanje, a cijeli slučaj, koji temeljito istražuje i američki State Departement, završio je na sudu u Firenci, prenosi Daily Mail.

Amerikanke tvrde kako su im policajci u četvrtak rano ujutro ponudili prijevoz doma nakon što je u noćnom klubu, u kojem su se zabavljale, izbila masovna tučnjava. Kad su napokon stigli do zgrade u kojoj djevojke žive, karabinjeri su ih, izjavile su studentice, seksualno napastovali na stubištu.

Navodno postoje i svjedoci koji su vidjeli kako dvije Amerikanke, koje u Firenci studiraju talijanski jezik, ulaze u policijski auto, i to nakon što su se druga dva patrolna vozila udaljila s parkirališta ispred diska.

- Zbog osjetljive prirode slučaja ne smijemo ništa komentirati, ali možemo potvrditi da se američki konzul u petak sastao s talijanskim policijskim dužnosnicima - priopćili su iz američke ambasade u Rimu.

U Firenci je u siječnju prošle godine, u stanu koji je unajmila, ubijena 35-godišnja američka turistica Ashley Olsen. Zadavio ju je Senegalac koju je nesretna žena te kobne večeri upoznala u noćnom klubu. Ubojica je dobio 30-godišnju zatvorsku kaznu.

19. travanj 2024 08:01