StoryEditorOCM
ForumZNATE LI ŠTO SE NAJAVLJUJE ZA DANAŠNJI DATUM

Jeste li spremni za smak svita?

Piše Zadarski.hr/100posto
23. rujna 2017. - 11:30
smak

Jeste li završili sve što ste trebali, rekli mami da je volite i zatulumarili kao nikad? Niste? Baš šteta, nikad ni nećete - bar ako je vjerovati teoretičarima zavjere i kršćanskim fanaticima, piše 100posto.

Apokalipsa stiže 23. rujna 2017., najavio je David Meade, kršćanski numerolog i autor 13 knjiga u kojima se bavi teorijama zavjere. Dokaz izvodi iz Biblije, točnije Otkrivenja 12:1–2.

„I znak veliki pokaza se na nebu: žena, obučena u sunce, i mjesec pod nogama njezinim, i na glavi njezinoj vijenac od dvanaest zvijezda.

Bijaše trudna i vikala je od bolova i mučila se da rodi.“

Teoretičari zavjere tvrde kako je spomenuta žena Djevica, a 23. rujna Sunce i Mjesec bit će u Djevici kao i planet Jupiter, koji predstavlja Mesiju. 

Ovakva konstelacija inače se javlja svakih 12 godina, no ovoga puta bi zbog drugog planetarnog utjecaja trebali početi događaji bez presedana.

Nibiru će zakloniti Sunce 

David Meade tvrdi da će se 23. rujna na nebu ukazati mitološki planet poznat kao Planet X ili Nibiru. Nibiru bi, prema Meadeu, trebao proći pokraj Zemlje u listopadu što će izazvati početak biblijskog Uznesenja. 

„U ovom vremenskom razdoblju, 23. rujna, Mjesec će se nalaziti točno u dnu konstelacije Djevice. Sunce će prekrivati Djevicu, a 12 zvijezda na taj datum je devet zvijezdi Lava i tri planetarna poretka Merkura, Venere i Marsa. To je vremenska oznaka“, tvrdi Meade. 

Kraj ipak neće doći odjednom, ističe David Meade. Čovječanstvo čeka sedam najgorih godina u povijesti, a obilježit će ih prirodne katastrofe - potresi, poplave, vulkanske erupcije, tsunamiji - i nuklearni rat.

Nibiru će 5. listopada potpuno zakloniti Sunce i označiti početak tog perioda. Meade tvrdi kako će u nekom trenutku tijekom tih sedam godina Zemlju udariti Wormwood, asteroid promjera najmanje tri kilometra koji se nalazi u polju oko Planeta X.

Može li Hrvatska dočekati zlatno doba?

Kao da i bez toga na Zemlji nećemo imati dovoljno problema, ako je vjerovati Meadeu, čije tvrdnje se kose s NASA-inom objavom da planet Nibiru ne postoji. Predviđa nuklearni sukob u kojem će sudjelovati SAD, Velika Britanija, Rusija, Kina, Iran i Sjeverna Koreja.  

Električna mreža bit će uništena, a ljudi će se morati naviknuti na život bez većine tekovina civilizacije.

„Neće raditi ni banke ni benzinske postaje, a opskrba hranom će prestati. Police u trgovinama bit će ispražnjene u jednom danu. Vladat će neredi i pljačka, društvo će biti u kaosu“, najavljuje Meade.

Kaže kako će tijekom narednih sedam godina umrijeti više od milijardu ljudi, a zatim čovječanstvo čeka zlatno doba, tisuću godina mira.  

Naravno, pozitivni dio ove prognoze teško da se može odnositi na Hrvatsku. Već smo naučili: kad je drugima loše, i nama je loše. Kad se drugi izvuku, nama je i dalje loše. Jer imamo političare koji bi valjda i zlatno doba mogli strpati u vlastiti džep, donosi 100posto.

 

24. travanj 2024 20:10