StoryEditorOCM
ForumISTRAGA TRAGEDIJE U KUTINI

Istražitelji još ne mogu sa sigurnošću reći je li majka povela sebe i djecu u stravičnu smrt. Postoji i druga mogućnost!

Piše Mate Piškor
11. listopada 2017. - 17:00
kutina

KUTINA – Po nalogu i u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku, policija provodi daljnje radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja u šumi u mjestu Husain nedaleko od Kutine, koji je zavio moslavački kraj u crno.

Kao što smo već pisali, u utorak 10. listopada oko 9 sati, u šumi je pronađen izgoreni osobni automobil i tri karbonizirana tijela. Očevid na mjestu događaja vodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke i vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić.

Po nalogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika tijela pronađena u automobilu prevezena su na prosekturu Opće bolnice Sisak radi obdukcije i identifikacije. Tek će se tada sa sigurnošću moći reći je li riječ o 29-godišnjoj Marini Š. i njezino dvoje djece, sinu od godinu i pol i kćeri od pet godina, čiji nestanak je u ponedjeljak navečer policiji prijavio njezin teško bolesni suprug.

 

Kako doznajemo, odmah je pokrenuta potraga širokih razmjera, rođaci i prijatelji automobilima su pretraživali cijeli kraj tražeći majku i dvoje djece koja je otišla u nepoznato u svijetloplavom Chevroletu. Potragu su proširili na Kutinu, Pakrac, Popovaču, prema Sisku, provjereno je i utvrđeno da nije prešla granicu.

U utorak oko 9 sati potraga je okončana. Prizor izgorenog automobila uz put u šumi nadomak Husaina, u kojem su pronađena tri karbonizirana tijela, šokirao je sve i zavio cijeli kraj u crno. Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih vještačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći je li ovdje riječ o prometnoj nesreći u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozačice i njene djece, kao ni to je li ona sama povela sebe i svoju djecu u stravičnu smrt.

19. travanj 2024 01:52