StoryEditorOCM
ForumMAJKU I BAKU UBILA SATAROM:

'Mama mi je rekla da je baš briga za mene i dijete. Tad mi je prekipjelo'

Piše Jutarnji.hr
26. listopada 2017. - 20:43
Untitled-1

Glumica Teodora Viktorović (41) osuđena je na 30 godina zatvora za brutalno ubojstvo majke i bake koje se dogodilo u ožujku 2015. godine u njihovom zajedničkom stanu na beogradskom Vračaru, piše Blic.

Sud joj je također produžio pritvor u kojem se nalazi od uhićenja nakon izvršenog zločina.

Ovo je prvostupanjska presuda tako da i tužilteljstvo i obrana imaju pravo žalbe.

Slučaj koji je prije dvije godine potresao srpsku javnost tako je konačno dobio kraj.

Ubojstva je počinila u vlastitoj kući, nakon što je došlo do svađe s članovima obitelji dok je uspavljivala dijete. U žaru rasprave i pod utjecajem alkohola i raznih drugih opijata, Teodora je mesarskim nožem zaklala majku Ljiljanu i baku Ivanku Đukić.

- One su uvijek dulje spavale i morala sam bebi ugrijati mlijeko. Tiho sam prolazila kroz dnevnu sobu, ali sam slučajno zakačila majku. Ona me je pitala zašto je budim. Odgovorila sam da grijem mlijeko za bebu, a ona mi je rekla: Baš me briga za tebe i za tvoje dijete. Tada mi je prekipjelo, ispričala je još tijekom istrage Teodora Viktorović.

Također je otkrila da su je majka i baka godinama ponižavale i vrijeđale i da joj se sve skupilo.

Vještačenjem je utvrđeno da je prije počinjenja zločina pila i alkohol.

Teodora je poznata po ulozi u srpskom filmu 'Povratak lopova'. Ona je unuka mnogo poznatijeg glumca Mihajla Viktorovića, koji je utjelovio Ciganovića u seriji 'Bolji život'.

Otac joj je bio pokojni Oliver Viktorović, poznati filmski redatelj, a ubijena se majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom.

20. travanj 2024 18:38