StoryEditorOCM
ForumVIDEO: STJUARDESA UHVAĆENA S POLA MILIJUNA DOLARA U KOVČEGU

Mlada dama izbezumljeno je gledala policajce dok su oni neumorno vadili snopove novčanica

Piše Vlado Marinović / JL
10. siječnja 2018. - 14:31
stjuardesa

Stjuardesa indijske kompanije Jet Airways uhićena je u nedjelju nakon što je policija u njezinom kovčegu pronašla skoro pola milijuna dolara. Na snimci koja je objavljena jasno se vidi kako Devshi Kulshreshtha (25) izbezumljeno gleda policajce dok oni neumorno vade snopove novčanica zamotane u aluminijsku foliju. 

Indijska policija dobila je dojavu da će mlada dama pokušati prošvercati novac na letu iz Delhija u Hong Kong i po dolasku u avion imali su što vidjeti. Devshi je odmah uhićena i već sutradan bila je pred sucem. U priopćenju stoji da je mlada dama iz države pokušala prebaciti točno 480.200 dolara.



Prestravljenoj stjuardesi nije trebalo dugo da otkrije kome je taj novac bio namijenjen. Imenovala je stanovitog Amita Malhotru koji joj je davao jedan posto provizije za prebacivanje novca u Hong Kong. U Kini bi potom kupovao zlato i na taj način prao novac.

Zanimljiv je i način kako je počela suradnja Malhotre i Kulshreshthi. Naime, u kolovozu je Malhotra predložio posao stjuardesi dok mu je ona posluživala piće u avionu. Očito im nije trebalo dugo da dogovore suradnju budući da je otkriveno da je stjuardesi ovo bio osmi pokušaj švercanja veće količine novca.

Istražitelji sumnjaju da je i ostatak kabinskog osoblja sudjelovao u švercanju.

27. travanj 2024 04:16