StoryEditorOCM
FotoreportXXXL FOTOGALERIJA SPEKTAKLA

Pogledajte kako je Severina blistala u mjuziklu kojim je proslavila i svoj rođendan!

22. travnja 2017. - 20:25
bila_storija101-210417

Bolju feštu nije mogla poželjeti: evo kako je Seve proslavila rođendan uz 'Našu bilu štoriju' i cvijeće iznenađenja...
Takva gužva nije odavno vladala ispred dvorane Gripe i u njoj, pa je prizor bio podsjetnik na neka bolja (koncertna) vremena koja zaziva “Naša bila štorija“ odavajući počast Splitu, njegovim stanovnicima, njihovim običajima, faćkama, ćakulama i zabavnoj glazbi s okusom nekadašnjeg Splitskog festivala - piše Slobodna Dalmacija.

Splićani su se, unatoč buri, okupili u velikom broju poslušati “Štoriju“, no isplatilo se jer raspjevana nostalgija iz mikrofona, pod motom “sve ča jubav složi, nije grij“, mogla je ugrijati njihova srca.

Zvijezde “feel good“ mjuzikla sa sretnim krajem, Goran Karan, Severina, Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić i Zorica Bučić dali su glas do daske, potpomognuti glumačkim nastupima Ive Perkušića, Andree Mladinić, Luke Čerjana... i Joškom Ševom u ulozi Pere Očade zvanog Ćiribimbaš.

Ševo je komični narator romantične štorije koja govori o zabranjenoj ljubavi Ane (Severina) i Duje (Karan), splitskih Romea i Julije iz sedamdesetih godina prošloga stoljeća, “kad je svit bija veći, a Split manji“.

“Amor ga je pogodija strelicom pravo u prsi. Amo ća nazad u jednu mladost“, pozvao je Ševo publiku da ih Karan, Severina i ekipa isprepletenim glasovima odvedu pjesmom natrag u sedamdesete kad je Splitski festival bio najlipši na svitu i davao mediteranske balade poput “Sanjaj“, kao i veselice kakva je “Rodi san se štuf“.

Severina je bila posebno vokalno raspoložena i šarmantna, vjerojatno zato što joj je bio rođendan, za koji je od Karana na sceni dobila buket cvijeća. Općenito govoreći, pjevački i glazbeno je ovo mjuzikl bez ijedne krive note.

26. travanj 2024 16:12