StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: LJETNA SEZONA NA VRHUNCU

Ne zna se koja je zgodnija: poznate Hrvatice pravi su melem za oči na plažama diljem Jadrana

Piše JL
9. kolovoza 2017. - 12:33
slik

I dok se mnogi već polako vraćaju s godišnjeg odmora, ili si ga, nažalost, nisu mogli ni priuštiti, naše poznate dame itekako uživaju u ljetnim radostima, piše Jutarnji list.

 

 

Pamela Ramljak, koja je prije sedam mjeseci rodila prvog sina Antuna, jedva je dočekala otputovati na otok Hvar. Pjevačica je na omiljenom otoku pokazala besprijekornu liniju, a obožavatelji su joj ispod fotografije na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu, baš poput imenjakinje Pamele Anderson u seriji "Spasilačka služba", napisali: "Nadam se da je dragi svjestan kakvu ribu ima, samo nek' bude oprezan. Komad si, čovječe!".

Nešto sjevernije, na Silbi, odmaraju se Nives Celzijus i Ivana Mišerić. Pjevačica i radijska voditeljica zbližile su se u zabavnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a sudeći po njihovim provokativnim fotografijama, koje redovito objavljuju na Instagramu, nerazdvojne prijateljice glavna su atrakcija na otočkoj plaži.

Ništa manje atraktivne nisu ni naše bivše manekenke - Tatjana Dragović i u 40. godini izgleda savršeno u trendi jednodijelnom kupaćem kostimu, dok Kristina Šalinović u rodnoj Makarskoj mami uzdahe u minijaturnom bikiniju. 

Fani Stipković, koja živi i radi u Španjolskoj, gdje je završila magisterij novinarstva, napokon je došla na svoje - trenutačno uživa na rodnoj Korčuli, a njezino isklesano tijelo, koje ponosno pokazuje na plaži, pravi je predmet obožavanja na društvenim mrežama.

Zanosnim oblinama ovih dana pohvalile su se i pjevačice Maja Šuput te Lidija Bačić, a prva hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer fotografijama u bikiniju i dalje neumorno promovira pozitivan stav o ženskom tijelu, bez obzira na konfekcijski broj.

 

16. travanj 2024 21:38