StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: POGLEDAJTE URNEBESNI CITY GAMES U BIOGRADU:

Ekipa Hrvatske sinoć izborila finale!

Piše Zadarski.hr
26. kolovoza 2017. - 14:05
Biograd 25.08.2017.-1.polufinale-mediji-Jan Mastrović-32

Biograd na Moru domaćin je međunarodnog finala City Games natjecanja – u sinoćnjem međunarodnom polufinalu su pred punim tribinama bazena Ilirija četiri ekipe odmjerile snage kako bi prošle u finale: Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija.

Dva mjesta za finale očekivano su popunili favoriti, aktualni međunarodni prvaci iz Crne Gore, koju predstavlja ekipa iz Herceg Novog, te Hrvatska, čije boje brani iskusna ekipa iz Ploča, već godinama prisutna u natjecanju. Kroz šest različitih igara u kojima urnebesnih situacija nije nedostajalo (leteći vaterpolo, streličari, vino, utrka magaraca, ribarske kašete, veslo) svaka se ekipa dokazala u nekoj od disciplina, no iskustvo, bolja uigranost i nešto sreće odlučili su finaliste. Kapetani Italije i BiH ipak nisu krili zadovoljstvo što su došli do polufinala i dobro se zabavili u Biogradu.

U programu, čiji je jedan od voditelja i popularni Ivan Šarić, dobro se zabavila i publika, koju večeras na bazenu Ilirija od 20 sati čeka nova runda smijeha i adrenalina. U drugom međunarodnom City Games polufinalu za prolaz u nedjeljno finale bore se Srbija, Slovenija, Makedonija i Mađarska. Ulaz je besplatan za navijače i posjetitelje, svi su pozvani da dođu, podrže svoje favorite i odlično se zabave!

Međunarodni dio City Games prati čak devet nacionalnih televizija: HRT, RTV SLO, Pink, Pink M, Pink BIH, MPT (Makedonija), Rai3 (Italija), MTVA (Mađarska) i Azur TV (Francuska). Tri završne večeri natjecanja snimaju se i produciraju u tri TV emisije koje će potom biti predstavljene na europskom tržištu, a u zemljama sudionicama moći će ih pogledati višemilijunski auditorij.

25. travanj 2024 01:54