StoryEditorOCM
FotoreportFOTO: VELIKI KONCERT TONYA CETINSKOG NA VIRU

Pale zaruke između Ivana i Maje

Piše Kažimir Škrbić
18. rujna 2017. - 12:57
ZARUKE_000.JPG

Teško je nakon ovakve sezone „Virskog ljeta“ ispunjene nastupima vrhunskih izvođača kazati kako je postojao šećer na kraju, ali subotnji koncert Tonyja Cetinskog na Viru ipak je bio više nego dostojan oproštaj od ljeta. Oko sat i pol odlične svirke, uvjerljivog Tonyjevog nastupa ispunjenog brojnim i omiljenim hitovima, standardnim setom šala i zezanja s publikom, a na kraju i vatrometom – bili su „točka na i“ manifestacije koju ćemo pamtiti još dugo, dugo vremena.

Zaprijetila je kiša u jednom momentu – kao i prije dvije godine kada je Cetinski morao prekinuti koncert pa ga odraditi noć kasnije – ali je Tony zajedno s publikom i bendom otjerao zlosretne oblake.

Evo kako je Ivan zaprosio Maju na Tonyjevom koncertu

Neizvjesnost je potrajala samo dok se Maja Cavrić popela na binu, sve dalje bio je najromantičniji trenutak za mladu Lipovljanku i njezinog zaručnika Ivana Kobilšeka, također iz Lipovljana. Na koncertu Tonyja Cetinskog u subotu na Viru sve je postalo moguće; Ivan je kleknuo, izvadio zaručnički prsten, pitao što se već pita i nakon Majinog pristanka zagrlio i poljubio buduću gospođu Kobilšek. Tony je sretnom paru i jednoj malenoj Lani na koju čekaju poželio sreću, a onda nastavio uveseljavati publiku. Maji i Ivanu više ništa nije bilo potrebno.

- „Bilo mi je neopisivo lijepo, toliko sam sretna. Najposebniji trenutak“, kazala nam je Maja, dok je Ivan objašnjavao strategiju: „Da nisam uspio zaprositi Maju na koncertu nama najdražeg Tonyja, morao bih je zaprositi na nebu“, kaže objašnjavajući kako već u utorak sjedaju na avion kompanije „Ryanair“ i lete za Dublin.

Ivan je inženjer sa Rudarsko-geološkog- naftnog fakulteta, pa iako vješto barata cijenama barela i stanja nafte na tržištu, u Dublinu je za početak osigurao posao u ugostiteljskoj djelatnosti. Ivana je medicinska sestra koja u Irskoj može raditi gdje god želi, pa se oboje vesele budućnosti.

Jedini koji su u cijeloj priči bili koliko veseli toliko i tužni su Ivanovi roditelji Darko i Ana. Otkad su otišli u mirovinu žive na Viru u naselju Žitna i uživaju u svakoj minuti provedenoj na najdražem otoku, ali ljubav prema djeci nešto je sasvim drugo.

- „Obožavamo Vir! Ovdje je sve moguće, zaista nema do našeg Vira. Ipak, malo smo tužni jer nam odlaze, ali znamo da će im biti dobro“, kažu nam supružnici Kobilšek svjesni kako je glavni grad Irske već odavno pretvoren u alternativnu hrvatsku metropolu.

23. travanj 2024 14:34