StoryEditorOCM
KalelargaNOVA AKCIJA ZADARSKOG DRUŠTVA PRIJATELJA HAJDUKA

Bila Noć u Briševu, a učlanjivanje na Narodnom trgu

Piše Zadarski.hr
2. ožujka 2017. - 22:27
uclanjivanje-140117

DPH Zadar u novoj 2017. godini ide po nove rekorde!

Nakon što smo u 2016. godini u ukupnu brojku od više od 43.000 članova Hajduka utkali 1073 člana iz Zadra i okolice i time ponijeli titulu najbrojnijeg Društva prijatelja Hajduka na svijetu u konkurenciji od skoro 70 Društava, na tome ne mislimo stati. Naša dužnost je ove godine obraniti ovu brojku i podignuti je na još veću razinu.

U tekućoj godini, Društvo je skupilo nešto manje od 500 članova, odnosno polovicu od prošlogodišnjeg broja članova. Cilj je, dakako, premašiti prošlogodišnji broj članova, stoga pozivamo sve da nam se pridruže i ove subote, 4. ožujka, na Narodnom trgu u Zadru od 9 do 14 sati kada ćemo organizirati još jednu akciju učlanjivanja.

Ovoga puta, u pomoć će nam pristići i ljudi iz Odjela za članstvo što će omogućiti da svi učlanjeni svoju člansku iskaznicu dobiju na licu mjesta!

Također, za tri tjedna čeka nas najbolja noć u gradu, Bila noć Hajduka, koja je organizirana u suradnji s kolegama iz DPH Obrovca, a koja će se održati 25. ožujka u sali za vjenčanja Flamingo u Briševu. Cijena ulaznica za Bilu noć iznosi 250 kn, a moći će se kupiti i ovu subotu na Narodnom trgu.

Očekuje nas cjelovečernja zabava s početkom u 20 sati uz Josipa Čačića i Mambo band, neograničene količine jela i pića, mnogi gosti iznenađenja, nagradna lutrija te je organiziran besplatni prijevoz autobusom do same sale.

24. travanj 2024 21:05