StoryEditorOCM
KalelargaODRŽANA SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

Zadovoljstvo: Zadar je četvrti po broju noćenja i peti po dolascima gostiju

Piše Zadarski.hr
22. ožujka 2017. - 18:37
tur

Iz Turističke zajednice Zadarske županije dobili smo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

U srijedu je održana Skupština Turističke zajednice Zadarske županije na kojoj je bilo 26 od ukupno 33 člana. Razriješen je član skupštine TZO Tkon Frane Bojmić, a na njegovo je mjesto imenovan novi predstavnik Dino Smoljan.

Članica Nadzornog odbora Branka Martinec je u kratkim crtama iznijela zaključke iz Izvješća Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem Turističke zajednice Zadarske županije u 2016. godini, koje je prihvaćeno. Prihvaćeno je i Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2016. g.

Direktorica Mihaela Kadija je iznijela najvažnije stavke iz Godišnjeg financijskog izvješća o poslovanju Turističke zajednice Zadarske županije za 2016. godine, te iz Izvješća o izvršenju programa rada za 2016. godinu s posebnim naglaskom na aktivnosti iz posljednjeg tromjesečja. Zatim je u nastavku također izložila podatke o ostvarenom turističkom prometu na razini županije, te izrazila zadovoljstvo činjenicom kako se Zadarska županija prema podacima iz sustava eVisitor po ostvarenim dolascima nalazi na 5. mjestu dok se prema ostvarenim noćenjima nalazi na 4. mjestu u Republici Hrvatskoj.

Članovima Skupštine Turistički ured Turističke zajednice Zadarske županije dao je na znanje Upitnik o provedenoj samoprocjeni odnosno funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2016. godinu.

 

19. travanj 2024 18:51