StoryEditorOCM
KalelargaFOTOGRAFIJA UHIĆENJA!

Pogledajte trenutak kada je policija pucala u gume Mercedesa i izvukla ubojicu iz vozila!

Piše Ante Talijaš
26. ožujka 2017. - 15:55
uhicenje-260317a
Posljednje informacije govore da je ubojica uhićen u Tribunju. Kod uhićenja došlo je i do pucnjave, ali mladić je ipak uhićen neozlijeđen. Policija mu je pucala u gume i na kraju ga izvukla iz automobila.

------------------

- Iako su kružile neslužene informacije da je ubojica počinio samoubojstvo, čini se da to nije istina. Specijalci su ponovno upali u Čistu Veliku i okružili jednu kuću. Čuje se urlanje 'tu je, tu je!'.

Policajci su poručili građanima da ne izlaze na ulicu i da se zaključaju u kuću.

------------------

 

NOVO 17.50 - Neslužbeno doznajemo kako je pronađena i druga žrtva ubojice iz Čiste Velike! Prema nepotvrđenim informacijama u masliniku tri kilometra od kuće nađeno je mrtvo tijelo supruge 45- godišnjeg pripadnika Specijalne policije iz Splita, koji je u nedjelju prijepodne pronađem mrtav u obiteljskoj kući u tom mjestu u vodičkom zaleđu.

To znači da su se obistinile crne slutnje budući da od jutros nije bilo traga njegovoj supruzi, odnosno majci 19- godišnjaka koji je u bijegu i kojeg policija dovodi u vezu s ubojstvima.

------------------

 

NOVO 17.55 - Neslužbeno doznajemo da je policija pronašla i leš ubojice. Nakon što je ubio majku i oca, mladić je presudio sebi!

------------------

 

 

NOVO 17.50 - Pronađeno je žensko tijelo u selu Morpolača! Neslužbeno radi se o majci, leš je pronađen na polju prema Stankovcima!

------------------

 

NOVO 17.40 - Šibenska policija moli građane za pomoć:

- S obzirom da se osobni automobil Mercedes klase E, crne boje, registracije ŠI-611-F, dovodi u vezu s tragičnim događanjima u Čisti Velikoj, molimo građane da ukoliko primijete ovo vozilo, odmah izvjeste najbližu policijsku postaju.

NOVO - Brojne policijske snage povukle su se iz Čiste Velike bez ikakvih rezultata. Još uvijek se ne zna gdje je 19-godišnjak koji je usmrtio oca. Neslužbeno, mladić je najkon zločina sjeo u automobil i krenuo prema unutrašnjosti.

------------------

U nedjelju oko 11,15 sati u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita.

Okolnosti smrti se utvrđuju i poduzimaju se sve radnje u cilju rasvjetljenja ovog događaja, priopćila je šibenska policija ne iznoseći nikakve druge detalje.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima. Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima u čelo iz njegova službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gdje je.

Ne zna se ni gdje je sin, a iako je policija u jednom trenutku u Mandalini na području Šibenika opkolila jednu kuću, u njoj ga nisu pronašli te su se policajci nakon nekog vremena udaljili. Blokada tog dijela Šibenika trajala je od 11 sati ujutro, a razlog je što u toj četvrti živi djevojka od osumnjičenog ubojice iz Čiste Velike.

- Došla je policija s dugim cijevima i ispraznili su cijeli kafić sportskog centra Mandalina, a onda se naoružani uputili prema jednoj kući tu u blizini. Raspitivali su se gdje je kućni broj na koji idu. Tražili su obitelj 17-godišnje djevojke, mlade kćeri našeg sumještanina, koja je navodno cura osobe koju povezuju s tim užasnim događajem u Čistoj Velikoj. Nakon toga sve su blokirali i više nitko nije mogao u Mandalinu niti iz kvarta – ispričao je za šibenik.in očevidac jutrošnjih događaja.

U međuvremenu je stigla informacija da je u Čistu Veliku došao vod od 50-ak interventnih policajaca koji je krenuo u detaljan pretres terena u potrazi za odbjeglim mladićem. Cijelo područje nadlijeće i policijski helikopter.

Cista Velika, 260317.
Policija sa dugim cijevima u mjestu Cista. U obiteljskoj kuci pronadjen je mrtav pripadnik specijalne policije.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 

Do krvoprolića je, kako doznajemo, došlo još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se nitko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno plahtama.

Kako doznajemo, 19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Susjedi pričaju da je sinoć njihov obiteljski pas nemilice lajao, ali samo da je odjedanput utihnuo. Ne zna se gdje je....

Obitelj je, inače, koristila dva automobila, no nijednoga u nedjelju nema pred obiteljskom kućom u Čistoj Velikoj.

NOVO: Nakon što je jutros u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj pored Vodica pronađeno mrtvo tijelo pripadnika splitske specijalne policije, cijelo mjesto je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegova službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gdje je.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom naselju Mandalini, nagađa se da ondje živi njegova djevojka. I na toj je lokaciji sve puno policije te se strahuje za sudbinu djevojke, javlja Jutarnji.hr.

Neslužbeno se također doznaje da je sin oca ubio iz službenog pištolja i to hicem u čelo. Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedjelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se nitko nije javljao na fiksni telefon koji je nazivao.

Tijelo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno plahtama.

Kako doznajemo, 19-godišnjak je u subotu navečer bio s prijateljima u jednom vodičkom kafiću kojima se navodno povjerio da je napravio nešto grozno, ali nije jasno je li im rekao što je točno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Obitelj je, inače, koristila dva automobila, no nijednoga u nedjelju nema pred obiteljskom kućom u Čistoj Velikoj.

PRIJE:

Pripadnik Specijalne jedinice splitske policije, 45-godišnji muškarac, jutros u 11.15 sati je, nakon dojave, pronađen mrtav u svojoj kući u Čistoj Velikoj, priopćeno je iz Operacijsko-komunikacijskog centra Policijske uprave šibensko-kninske.

- Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih uz ovaj događaj-stoji u policijskom priopćenju.  

Prema neslužbenim informacijama riječ je o stravičnom kaznenom djelu. Naime, 45-godišnjeg policajca M.Š. ubio je njegov 19-godišnji sin. U svog oca ispucao je pet ili šest metaka. 

Također, prema dostupnim informacijama ne zna se gdje se trenutačno nalazi njegova majka, odnosno supruga ubijenog policajca.

Inače, 19-godišnjak, sin jedinac, je u bijegu i za njim policija traga....

Ispred kuće u kojoj se dogodilo ubojstvo nalazi se policija naoružana dugim cijevima. Policajci su sugerirali novinarima da se ne približavaju kući radi vlastite sigurnosti.

Kako u nefromalnim razgovorima kazuju mještani Čiste Velike ubojstvo se dogodilo u subotu u poslijepodnevnim satima. Tijelo poginulog 45- godišnjaka nađeno je tek u nedjelju ujutro, nakon što je navodno brat supruge poginulog 45- godišnjaka više puta zvao na fiksni telefon.

Budući da se nitko nije javljao, šurjak poginulog je zvao policiju, koji su pronašli tijelo stradalog pokriveno dekama, što je očiti znak da ga je ubojica pokušao sakriti.

25. travanj 2024 03:51