StoryEditorOCM
KalelargaNOĆNE KRAĐE

Nestala dva automobila i bicikl, iz kuće na Viru odneseni predmeti, provaljeno je u pet kamp kućica…

Piše Zadarski.hr
10. travnja 2017. - 12:43
provala_auto

U noći s četvrtka na petak je u Sv. Filipu i Jakovu nepoznati počinitelj provalio u čak pet kamp-kućica. Policija još uvijek utvrđuje materijalnu štetu za više vlasnika. Na Viru je provaljeno u kuću u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Francuske odakle je ukraden visokotlačni perač, plinska boca te drugi predmeti vrijedni desetak tisuća kuna. Protiv oba provalnika podnesene su kaznene prijave, obojica su za sada nepoznata policiji.

U srijedu poslijepodne je u trgovačkom centru u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru nepoznati počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 27-godišnjakinje, dok je u noći s četvrtka na petak, u Biogradu, nepoznati počinitelj otuđio VW Caddy, u vlasništvu 39-godišnjakinje i naknadno ga ostavio u Zadru. Automobil je vraćen vlasnici, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

U petak je u ranim jutarnjim satima, u noćnom klubu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao jaknu s mobitelom i novčanikom u vlasništvu 25-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna, s broda na vezu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio akumulatore vrijedne nekoliko tisuća kuna, a u petak je u noćnim satima, u ulici Put njiva u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio Renault Clio u vlasništvu 61-godišnjakinje, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Za ukradenim automobilom se traga.

U noći s petka na subotu, u ulici Put Gazića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 41-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

27. travanj 2024 06:59