StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA OTKRILA POZADINU TEŠKOG OZLJEĐIVANJA U PAKOŠTANIMA

19-godišnjak je stradao u masovnoj tučnjavi Pašmanaca i Pakoštanaca

Piše AVŠ
27. travnja 2017. - 11:23
hitnapomoc

Dva tjedna nakon krvavog incidenta u Pakoštanima, kada je rivi ispred ugostiteljskog objekta pronađen krvav i teško ozlijeđeni 19-godišnji mladić koji je operiran u zadarskoj bolnici, biogradska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 13 osoba u dobi od 17 do 28 godina koje su prije 10-ak dana koje se dovode u vezu s ovim događajem.

Kako doznajemo, riječ je o masovnoj tučnjavi Pašmanaca i domaćih Pakoštanaca koju su započeli spomenuti 19-godišnjak i 26-godišnji D.Č. koji mu je nanio te ozljede, a u njihov se fizički sukob kasnije uključila cijela ekipa što je rezultiralo općom makljažom na rivi u kojoj je najgore prošao ozlijeđeni mladić. Iako se u početku mislilo da je porezan nožem, policijska istraga pokazala je da ipak nije tiječ o tome već da je, u fizičkom sukobu s D.Č. pao na razbijeni staklo i tako zadobio ozljede ruku koje su mu kasnije sanirane u zadarskoj bolnici.

Protiv 26-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede dok se protiv ostalih sudionika u tučnjavi podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

 

19. travanj 2024 04:02