StoryEditorOCM
KalelargaNEVJEROJATNA TUČNJAVA ZBOG DOLASKA GEODETA

Muškarca (32) je susjed premlatio štakom, a njegova žena ga je tukla metlom po glavi!

Piše L.B.
9. svibnja 2017. - 11:34
05

Dolazak geodeta u ponedjeljak na Put Bokanjca u Zadru, gdje je trebao izvršiti izmjeru i utvrditi granicu između dvije parcele, završio je fizičkim obračunom susjeda. Iskazali su nevjerojatnu maštovitost u tučnjavi, jer je jedan muškarac drugog mlatio štakom, a kulminiralo je dolaskom žene koja je istog muškarca toliko tukla metlom da je drška pukla na dva mjesta.

Događaj se zbio u ponedjeljak oko 15 sati, kada je došao geodet, a njegova se izmjera nije svidjela 66-godišnjem vlasniku jedne parcele, kao ni njegovoj ženi (61). Tako je 66-godišnjak odmah verbalno napao geodeta, nastavio je sa psovkama i uvredama, što je pokušao smiriti susjed (32). Susjed je kazao 66-godišnjaku da geodet tu ništa nije kriv, na što je 66-godišnjak potpuno izgubio živce i počeo 32-godišnjeg susjeda mlatiti štakom.

Susjed je, da bi udarci prestali, rukom uhvatio štaku, ali u tom natezanju su obojica pali, i to u dvorište 66-godišnjaka. To je, pak, toliko razljutilo suprugu (61), da je ona zgrabila metlu i njome po glavi počela mlatiti svog 32-godišnjeg susjeda. Tko zna koliko bi to trajalo da drška metle nije pukla na dva dijela.

Tako je 32-godišnjak, natučene glave i već izgubljenih živaca, zgrabio jedan komad prelomljene metle i njome izmlatio 61-godišnjakinju.

Sve je završilo dolaskom policije.

Sve tri osobe imaju lakše tjelesne ozljede. Policija im je izrekla mjeru zabrane približavanja i komuniciranja. Dobili su i optužne prijedloge zbog remećenja javnog reda i mira.

23. travanj 2024 21:25