StoryEditorOCM
KalelargaPROMETNA NESREĆA KOD CRNOG

Pijani Zadranin (39) izazvao lančani sudar s dvoje ozlijeđenih!

Piše IN
14. svibnja 2017. - 10:55
prometna-put_nina

U lančanom sudaru koji se dogodio u subotu oko 20 sati kod mjesta Crno, dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede. 

Prometna nesreća se dogodila u trenutku kada je J.N. (39) iz Zadra vozeći svoj automobil u alkoholiziranom stanju (1,34 promila) naletio na državnoj cesti DB na osobni automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala vozačica A.B. (24). Od siline udarca automobil A.B. se zarotirao na cesti i udario u drugo vozilo zadarskih tablica kojim je upravljala 57-godišnja M.B.

U sudaru je napravljena velika materijalna šteta, a lakše tjelesne ozljede zaradili su vozač J.N. i vozačica A.B., dok je vozačica u trećem automobilu prošla bez posljedica.

Policija je protiv J.N. podnijela prekršajnu prijavu za izazivanje prometne nesreće i vožnju u pijanom stanju.

Iz policije se ispričavaju što su o ovom događaju jutros netočno izvjestili novinare. Naime, prema informacijama koje smo jutros objavili, policija nam je rekla da je u prometnoj nesreći kod Crnog u sudaru dva automobila jedna osoba teško, a četiri lakše ozlijeđeno. No zbog kolapsa računalnog sustava, koji od subote trpi snažne napade hakera, policija nije imala kompletan izvještaj s mjesta događaja.

Tijekom nedjeljnog jutra policijski Operativni komunikacijski centar je ipak uspio dobiti kompletne infomacije o događaju koje se u bitnome razliku od prvog izvješća.

Ovim putem se i Zadarski.hr ispričava čitateljima zbog nenamjernog prenošenja netočnih infomacija.

16. travanj 2024 13:46