StoryEditorOCM
KalelargaFOTO S MJESTA DOGAĐAJA - TRAGEDIJA NA FILIPJANSKOJ RIVI

Teški bager usmrtio V.B. (32) dok je radio ispred svog kafića!

Piše IN
30. svibnja 2017. - 16:50
nesreca_filipjakov2-300517_resize.JPG

NOVO

- Uređivao je okoliš oko svog kafića. Radili su od jutra i sve je bilo u redu. I onda, odjednom, našao se ispred stroja i dogodilo se što se dogodilo. Kašika ga je zahvatila preko vrata... - pričaju nam u Sv. Filipu i Jakovu, gdje se u utorak oko 10.40 sati dogodila teška radna nesreća u kojoj je život izgubio 32-godišnji V.B. iz Sv. Filipa i Jakova.

Nesreća se dogodila na filipjanskoj rivi, ispred fast fooda "Gladna usta" u vlasništvu stradalog 32-godišnjaka, dok je veliki radni stroj-kombinirka kojim je upravljao 45-godišnjak iz Sv. Filipa i Jakova, radio na dohranjivanju plaže.

Stroj u vlasništvu Općine sv. Filip i Jakov razvlačio je sitni šljunak, a nesretni V.B. radio je oko svog kafića s lopatom i grabljama. Kako se našao ispred radnog stroja nitko nam nije znao reći, no vozač ga najvjerojatnije nije vidio i prilikom spuštanja velike kašike koja se može otvarati zakačio je 32-godišnjaka i na mjestu ubio.

---------------------------------------------------------------------------------- 

Jutros oko 10,40 sati, na rivi između Sv. Filipa i Jakova i Turnja, prilikom izvođenja radova na rivi radni stroj prignječio je i usmrtio mušku osobu. Prema dostupnim informacijama vozač radnog stroja-kombinirke prilikom manevriranja strojem zakačio je muškarca koji je od ozljeda na mjestu preminuo.

Na mjestu nesreće poduzet će se očevid kojim će se utvrditi identitet stradalog muškarca i ostale okolnosti nesreće, javljaju iz zadarske policije. 

25. travanj 2024 02:54