StoryEditorOCM
KalelargaNAPRAVITE INTERVJU S NOVIM GRADONAČELNIKOM

Pozivamo čitatelje - postavite pitanje Branku Dukiću!

Piše IN
12. lipnja 2017. - 23:00
dukic2-280417

TKO?

Slobodna Dalmacija i Zadarski.hr pozivaju Zadranke i Zadrane i sve svoje čitatelje da pitaju novog zadarskog gradonačelnika Branka Dukića sve što žele u vezi Zadra i života u gradu.

ŠTO?

Bit će to prvi intervju novog zadarskog gradonačelnika kojeg će s njim voditi građani. Na pitanja koja mu građanke i građani budu postavili gradonačelnik se obvezao dati odgovore.

GDJE?

Intervju građana s gradonačelnikom objavit ćemo na stranicama Slobodne Dalmacije i na portalu Zadarski.hr čim dobijemo odgovore na sva vaša pitanja.

KAKO?

Pitanja nam možete slati na adresu zadar@slobodnadalmacija.hr i info@zadarski.hr ili preko Facebook stranice Zadarskog.hr od petka 9. lipnja u 14 sati do ponedjeljka 12. lipnja u 23.59 sati.

Uza svako pitanje potrebno je staviti napomenu: Pitamo gradonačelnika!

Pitanja koja sadrže bilo kakav oblik govora mržnje, uvreda ili klevete, neće biti uvrštena među pitanja za gradonačelnika.

Uz pitanje, ako želite, možete navesti i svoje ime i prezime, nadimak ili pseudonim koji će biti obavljeni uz vaše pitanje postavljeno gradonačelniku.

S jedne mail ili Facebook adrese može se postaviti samo jedno pitanje.

ZAŠTO?

Želimo Zadrankama i Zadranima i svim našim čitateljima dati priliku da gradonačelnika Branka Dukića na početku mandata pitaju sve što žele u vezi Zadra - i dobro i loše, i lijepo i ružno - te da od njega kao najodgovornije osobe za stanje u Zadru dobiju odgovore.

19. travanj 2024 03:46