StoryEditorOCM
4 kantunaZADRANIN VIKAO NA DJELATNICE BANKE PA GA PRIVELA POLICIJA

"Bacit ću ti bombu u banku, kuću ću ti zapaliti!"

Piše B.S.
12. srpnja 2017. - 22:39

Umirovljenik iz Zadra (64) kažnjen je novčanom kaznom jer je 12. travnja oko 12,30 sati u Zadru na obali kneza Branimira u poslovnici „Erste banke“ narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

Nakon što je otvorio račun u radi dizanja kredita, dobivši povratnu informaciju da mu kredit ne može biti realiziran jer ima određena dugovanja prema FINI, počeoje  vikati na djelatnicu banke da mu vrate njegovih 240 kuna koje je potrošio na potvrde za kredit. Vikao je zatim i na voditeljicu poslovnice tražeći od nje da mu vrate njegovih 240 kuna, a kada mu je ona odgovorila da mu oni to ne mogu riješiti jer su to potvrde iz druge banke, počeo je vikati i na nju: „Kuću ću ti zapaliti, baciti ću ti bombu u banku, nećeš izići iz kuće dok mi ne vratite 240 kuna, ima da mi tvoj muž vrati ovaj novac!

Zaštitar ga je pokušao smiriti i ispratiti ga vani, međutim 64- godišnjak je nastavio dalje vikati i prijetiti. Policija je brzo stigla,te su ga odveli. Na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen je novčanom kaznom od 1.147,50 kuna.

23. travanj 2024 13:10