StoryEditorOCM
KalelargaSUSTANAR IZ PAKLA

Izgrednik "useljen" u dvorište zgrade u Svačićevoj mahao nožem na stanara i prijetio da će zapaliti čitavu zgradu!

Piše M.K.
2. kolovoza 2017. - 11:31
beskucnici1-260717

Zdravko K. (60), izgrednik koji se "uselio" u dvorište zgrade u Ulici Petra Svačića (Polačišće) i živi u improviziranoj sjenici, opet je jučer maltretirao stanare zgrade kojima je već duže vrijeme utjerao strah u kosti zbog čega su se obraćali policiji i medijima.

On je oko 13 sati počeo galamiti i stvarati nered, a nakon što ga je 60-godišnji stanar upozorio da prestane, počeo je prema njemu mahati manjim nožem i prijetiti mu da će ga izbosti, a zgradu sa svim stanarima zapaliti.

Pozvana je policija koja je privela izgrednika na obradu. Bit će prekršajno prijavljen.

Nedavno je na tom mjestu planula i obližnja baraka u kojoj su se okupljali beskućnici, zbog čega je izbio požar koji je ugrozio parkirane automobile.

Stanari su se više puta obraćali medijima žaleći se kako im je dvorište postalo okupljalište alkoholičara i izgrednika, među kojima u svakodnevnim izgredima prednjači upravo Zdravko K. koji im ne da mira i zbog kojega djecu više ne puštaju u dvorište na igru.

Iz policije kažu kako će svaku prijavu remećenja reda i mira procesuirati.

Za ostale probleme koje stanari imaju uputili su ih na Komunalno redarstvo koje bi trebalo ukloniti bespravno podignute nastambe na javnim površinama.

Koliko je poznato, komunalni redari do sada nisu niti prstom mrdnuli da pomognu stanarima Dvačićeve u rješavanju problema u prostoru, pa su stanari očigledno prepušteni sami sebi i svojim "sustanarima".

19. travanj 2024 03:51