StoryEditorOCM
KalelargaOTKRIVANJE MURALA ANTONIA JURJEVIĆA NA BULEVARU

Svima je na tren zastao dah

Piše Ivica Gjergja
3. kolovoza 2017. - 00:10
grafit_jurjevic6-020817

Na  Bulevaru je danas na trenutak je zastao dah svakom tko je bio na mjestu gdje su prijatelji, rodbina i svi  nazočni otkrili veliki mural sa likom Antona Jurjevića,  prije nepuna dva mjeseca, točnije 10. lipna preminulog nogometaša, prijatelja brata i divnog dečka koji se svojim divnim likom urezao u srce svih koji su ga poznavali.

Njegovi prijatelji, a ima ih u klapi preko 40 predvođeni Franom Volpi – Kobal za njegov rođenda, da je živ imao bi 2. kolovoza 27. godina,  njemu su u spomen načinili mural na kome je Antonijev lik,  koga je nacrtao Marko Zurak. Na otvaranju zapaljeno je 27. baklji njemu u spomen uz pjesmu, "Sretan rođendan". Emocije su zatresle svakog tko je bio na Bulevaru. Nakon "obreda" otvaranja murala, Frane je sve pozvao u obližnji kafić gdje su prijatelji i rodbina te svi znani i neznani nastavili sa zakuskom i evociranjem uspomena na Antonia.

Antonijev lik je u neposrednoj blizini Krešinog murala na Bulevaru.

Antoniu u čast igrati će , početi će 16. kolovoza malonogometni turnir na Višnjiku, već sada ima preko 50 prijavljenih momčadi, i što sve govori o divnom liku Antonia.

20. travanj 2024 13:27