StoryEditorOCM
KalelargaMOMAČKA VEČER ZA PAMĆENJE

Pijani skakali po policijskom automobilu pa završili u pritvoru!

Piše AVŠ
14. kolovoza 2017. - 10:42
norijada_zagreb_damjan_tadic_cropix_625

Zadarska policija dovršila je sinoć kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim L.F i godinu dana starijim mu pajdašem B.M. koji su proslavu momačke večeri pretvorili u događaj za policijski bilten. Njih dvojicu sumnjiči se da su u noći s četvrtka na petak, u Ražancu, prilikom intervencije policajaca zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira, pod utjecajem alkohola skakali po službenom automobilu, vrijeđali i omalovažavali policajce te im pružali aktivan otpor prilikom privođenja.

Oba su svladana i uhićena, a nakon kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari, privedeni su Državnom odvjetniku.

Kako doznajemo, sve se događalo na momačkoj večeri koja se održavala u kući L.F. u Ražancu gdje je policija bila pozvana zbog prevelike buke. U prvom navratu policijaci su ih zamolili da se smire, no to nije urodilo plodom pa su morali doći i drugi put kada su, zbog izrazito neugodnog ponašanja spomenutog dvojca, morali u pomoć pozvati pojačanje.

Slavljenici s momačke na kraju su završili u pritvoru, s kaznenim prijavama.

20. travanj 2024 09:18