StoryEditorOCM
KalelargaKAD POPIJEM IZGUBIM RAZUM

Poljak i Austrijanac pijani 'podivljali' pa završili na policiji na triježnjenju

Piše Zadarski.hr
23. kolovoza 2017. - 11:13
alkohol-problem-v

Da naši 'dragi gosti' znaju biti vrlo neugodni i nesimpatični pa i agresivni govore dva jučerašnja slučaja narušavanja javnog reda i mira u kojem je morala intervenirati policija, a na kraju i sudac za prekršaje.

Prvi se slučaj dogodio u utorak ujutro oko četiri sata u jednom apartmanu u Saljskoj ulici u Zadru. Jedan je turist iz Poljske, vidno pijan, divljao po apartmanu, vikao i razbijao namještaj, a na kraju i vrijeđao vlasnika apartmana koji ga je pokušao smiriti. Kad ništa nije pomoglo pozvao je policiju koja je Poljaka odvela u policijsku postaju. Tamo je zadržan do otriježnjenja pa je priveden Prekršajnom sucu koji mu je izrekao novčanu kaznu. 

Ostao je na odmoru u Zadru.

Sličan slučaj dogodio se u Privlaci, u tamošnjem kampu. Tamo je u utorak oko 18,30 sati pijan podivljano jedan austrijski turist. Galamio je, bacao stolice, vrijeđao djelatnika i djelatnicu kampa pa je po njega na poziv došla policija. U srijedu ujutro je još uvijek bio na triježnjuenju u policiji, a tijekom dana će biti priveden u Prekršajni sud gdje će mu biti 'odrezana' pripadajuća kazna.

24. travanj 2024 20:17