StoryEditorOCM
KalelargaNE PROPUSTITE BITI NA ŠPICI U SUBOTU UJUTRO

Bira se kraljica Narodnog trga!

Piše K.Miletić
22. rujna 2017. - 23:35
tango7-110616.JPG

Svi koji se 23. rujna nađu na Narodnom trgu usred subotnjeg jutarnjeg šušura dodatno će se moći zabaviti uz nešto drugačiji izbor ljepote. U 11 sati započinje show program pod nazivom "Queen of Surprise". Riječ je o internacionalnom izboru kraljice ljepote sa spontano izabranim kandidatkinjama.

– Pa kako se to radi? Prije samog nastupa ekipa izvođača prošetat će gradom uz pratnju dama u tradicionalnim narodnim nošnjama, prezentirajući program. Nastojat će se izabrati deset kandidatkinja po mogućnosti iz različitih zemalja i to ne samo iz Europe već iz Indije, Amerike, Kanade, Australije, Južne Koreje, Brazila, Argentine – izjavio je Nenad Marčina, voditelj cjelokupnog izbora.

U tijeku samog programa izabrat će se i ocjenjivački sud, šest iskusnih kavalira, također iz različitih zemalja. Nagrade kandidatkinjama bit će realizirane od lokalnih sponzora u vidu putovanja, frizura, večere, buketa cvijeća te karata za muzeje. Izbor ljepote pratit će i nastup klape Zadarski kantuni te KUD-a Zadarski tanac koji će dodatno začiniti zadarsku subotnju špicu.

 

20. travanj 2024 03:06