StoryEditorOCM
KalelargaNA METI POKRETNINE I NEKRETNINE

Iz kuće odnijeli kućanske aparate, a sa broda sidro, zvučnike i gorivo

Piše Zadarski.hr
29. rujna 2017. - 11:16
kapetanija4-260713

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe i pet krađa.

U četvrtak je u Ulici Antuna Mihanovića u Zadru nepoznati počinitelj provalio u apartman koji koriste belgijski državljani, te ukrao fotoaparat, ipad, naočale, novčanik s manjim novčanim iznosom i dokumentima ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Isti dan na Obali kneza Trpimira u Zadru provaljeno je i u brod u vlasništvu turističkog obrta odakle je ukraden manji novčani iznos. U Viru je pak nepoznati počinitelj, s broda kojeg koristi 40-godišnjak ukrao sidro, zvučnike i gorivo ukupne vrijednosti 10-ak tisuća kuna. U Ulici Vjekoslava Klaića u Zadru nestao je skuter Piaggio Beverly u vlasništvu 39-godišnjaka vrijedan više tisuća kuna.

U srijedu je iz kuće u Pakoštanima otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu 18-godišnjakinje. Dan kasnije u trgovačkom centru u Ulici Andrije Hebranga u Zadru, ukradena je torba s mobitelom, novcem i dokumentima u vlasništvu 49-godišnjakinje.

Isti dan u hostelu u Rtini ukraden je i sat u vlasništvu engleskog državljanina vrijedan više tisuća kuna.

U protekla dva tjedna, u Pagu, opljačkana je kuća vlasništvu 45-godišnjaka odakle su ukradeni kućanski aparati vrijedni nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 51-godišnjakom koje se sumnjiči da su u veljači, na Punti Bajlo u Zadru ukrali vanbrodski motor s čamca u vlasništvu 41-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv obojice je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađa.

19. travanj 2024 08:16