StoryEditorOCM
KalelargaZAPOŠLJAVANJE NA NARODNOM TRGU

Nema više "Slavkinog makijata" – gradska uprava traži novu kuharicu kave!

Piše P.O.
15. studenog 2017. - 23:00
CISTACICA_ZADAR2-020209 - Copy

Ako ste u zadarskoj gradskoj upravi u nešto mogli biti sigurni, onda ste mogli biti sigurni da ćete baš tamo popiti vrhunsku kavu ili makijato! Za to se godinama brinula Slavka Kvartuč, skromna i vrijedna žena koja je zbog silnih kilometara prijeđenih po hodnicima gradske uprave zasigurno bila "jedini maratonac" u zgradi na Narodnom trgu.

Na žalost, Slavka je doživjela ozbiljnu povredu na radu zbog koje više nije bila u stanju obavljati svoj posao, pa je raspoređena na drugo radno mjesto. Zato je gradska uprava raspisala javni natječaj za radno mjesto poslužitelja u kuhinji i to na neodređeno vrijeme uz obavezan probni rad od tri mjeseca.

Rok za podnošenje prijava istječe 20. studenoga, a u opisu posla kojega će obavljati netko sa srednjom stručnom spremom ugostiteljskog smjera stoji "priprema i posluživanje kavom i pićem u svim slučajevima u kojima se posluživanje vrši na teret sredstava reprezentacije", te obavljanje i drugih poslova "po nalogu pročelnika, zamjenika pročelnika i pomoćnika pročelnika upravnog odjela".

Dakako, tu je i testiranje znanja i sposobnosti kandidata koji zadovolje formalne uvjete, ali ne bojte se, neće svi kandidati biti provjereni tako da skuhaju kavu članovima povjerenstva – čeka ih pisano testiranje i intervju o poznavanju Statuta Grada Zadra, Odluke o ustrojstvu Upravnih tijela Grada Zadra i Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe.

Osim kuharice, gradska je uprava raspisala još jedan natječaj - Upravni odjel za kulturu i sport traži višeg stručnog suradnika za kulturu i tehničku kulturu, također na neodređeno vrijeme.

18. travanj 2024 20:48