StoryEditorOCM
KalelargaDRŽALI ILEGALNE POKER APARATE

Policija uhvatila sedam vlasnika kafića i jednog pomagača u Zadru, Benkovcu, Sukošanu i Viosočanima

Piše IN
21. studenog 2017. - 11:35
poker_aparat1-Ponos1

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zadarske u suradnji s djelatnicima Porezne uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad osam osoba u dobi od 30 do 59 godina, koje se sumnjiči za više kaznenih djela nedozvoljene igre na sreću.

Riječ je o sedam vlasnika ugostiteljskih objekata i jednom pomagaču: S.M. (59), A.G. (31), M.P. (41), J.P. (30), M.G. (48), A.G. (31), D.M. (39) i B.G. (54). 

Njih se sumnjiči da su u sedam ugostiteljskih objekata u Zadru, Benkovcu, Sukošanu i Visočanima postavili ukupno 11 aparata za sreću na kojima je moguće ostvariti novčani dobitak, a koji su namijenjeni isključivo za postavljanje u specijaliziranim, a ne u ugostiteljskim objektima.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je od osumnjičenika oduzela ukupno 11 aparata za sreću te četiri aparata za zabavu, a nakon dovršenog istraživanja protiv osumnjičenih podnosi se kaznena prijava zbog priređivanja nedozvoljene igre na sreću te optužni prijedlozi zbog više prekršaja.  

17. travanj 2024 15:16