StoryEditorOCM
KalelargaKADA ĆE PRESTATI PROMETNE GUŽVE PO ZADRU?

Od gradskog mosta do starog kolodvora vozit će se trajektnim ukrcajnim linijama

Piše P.O.
4. prosinca 2017. - 13:45
Izrezak_radovi.JPG

Na križanju Štrosmajerove i Mažuranićeve kod zadarske Marine, danas će biti postavljen završni sloj, pa bi radovi na jednoj od prometnih kritičnih točaka, mogli biti završeni do Božića.

- Ako ne bude previše kišnih dana, do Božića će biti završeni radovi na raskrižju koje je na trećem mjestui po stvaranju rometne gužve u Zadru, izjavio je gradski pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap.

Proboj Ulice Benka Benkovića do Puta Nina bit će završena do početka turističke sezone, a do tada će potrajati i trenutna prometna signalizacija u tom dijelu grada. Kasap je najavio kako će za nekoliko dana biti završena i rekonstrukcija Liburnske obale do starog autobusnog kolodvora, ali će potom krenuti radovi na obnovi prometnice od starog kolodvora do gradskog mosta.

Po privremenoj prometnoj regulaciji, sav će se promet "preseliti" na nekadašnje trajektne ukrcajne linije i to do veljače iduće godine, do kada će i taj zahvat biti završen.

Što se Bulevara tiče, "sjeverni dio" prometnice na kojoj se upravo radi bit će završen do Božića, kada će radovi biti obustavljeni do 16. siječnja kada će biti nastavljeni na južnom dijelu Bulevara prema autobusnom kolodvoru. 

25. travanj 2024 15:28