StoryEditorOCM
KalelargaPODSMIJEH VIJEĆNICI HDZ-A NA ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI:

„Toliko namješteno pitanje nije se dugo čulo!“

Piše L.B.
12. prosinca 2017. - 18:11
zupanija10-121217

Početak Aktualnog sata izazvao je podsmijehe jer je HDZ-ova Jadranka Grabić pitala da li će novi Dječji vrtić u Poliklinici biti za svu djecu ili samo za djelatnike bolnice, te da li će imati posebni ulaz. „Toliko namješteno pitanje nije se dugo čulo“, komentiralo se u vijećnici, jer već „i ptice na grani“ znaju i za posebni ulaz i za regularan, a ne „bolnički“ vrtić.

Snježana Jurinić (HDZ) je pitala kad će se vratiti cjelogodišnja brodska veza Zadar – Ancona koja je postojala 60 godina, a posljednje četiri je samo sezonska, na što je župan Božidar Longin rekao da upravo u srijedu o tome u Zadru ima razgovore s direktorom Jadrolinije i ravnateljicom Agencije za obalni linijski pomorski promet.

Dario Perković (nezavisni) iznio je skandaloznu situaciju u OŠ Ražanac gdje je jedan roditelj napao učitelja i pred djecom mu prijetio smrću, te pitao što će se poduzeti, no resorni pročelnik Šimunić nije se uzbuđivao oko toga, rekavši da „iz pedagoških razloga rješenju tog problema treba pristupiti što diskretnije.“

27. travanj 2024 04:18