StoryEditorOCM
KolonaATLETIKA U OBJEKTIVU

Trčanje na 110 metara s TV preprekama

22. ožujka 2017. - 09:57
kamerman

Znate li onu: "Ako se nije vidjelo na televiziji i čulo na radiju, kao da se nije ni dogodilo"!

Upravo se takav scenarij mogao osjetiti za vrijeme redovne godišnje skupštine Atletskog saveza Zadarske županije, jer je jedna nacionalna TV kuća svoje goste bez imalo uvažavanja i elementarne pristojnosti, doslovce, "gurala" pred svoje kamere. Nije ih bilo briga što se time remetilo pozornost u svezi dnevnog reda, čak se otišlo toliko daleko da su predsjednika saveza, u žiži dodjeljivanja priznanja i nagrada, skoro pa za rukav izvukli iz dvorane. Jer se njima negdje žurilo!?

I što će čovjek, njemu se kao i mnogima omaknulo razmišljanje da je izlazak u svijet preko TV ekrana više nego dobra prigoda. A ostalo društvo iz medija. Što ćemo s vama? Poruka, istina, bez riječi, glasila je - uredno čekajte u redu, slušajte izlaganje svih živih!

Srećom, atletičari se nisu uživjeli u ulogu političara koji ne znaju prestati govoriti čim je ispred njih publika, nego su na podosta visokoj profesionalnoj razini "protrčali" kroz cilj. Šteta, jednom su se okrenuli iza sebe i vidjeli TV kameru, pa možemo zaključiti kako su u tom trenutku trčali na 110 metara s TV preprekama!

Dražen Žura

26. travanj 2024 12:21