StoryEditorOCM
Moj ljubimacZLATNA NJUŠKA UMJESTO TARTUFA U GRMLJU NANJUŠILA NEŠTO DRUGO CRNO

'Kupila novi pa ovaj više ne triba'

Piše Zadarski.hr
23. listopada 2017. - 20:37
IMG_3230.JPG

Jedan momak iz splitskog kvarta Spinut je išao malo prošetati svog psa, piše Slobodna Dalmacija. Nakratko ga je izgubio iz vida, a ljubimac mu je odjednom dotrčao noseći u zubima 'plijen'. Zgroženi vlasnik je u prvi mah valjda mislio da mu kućni ljubimac veselo nosi komad drveta, no u zubima je ponosno i mašući repom nosio ni više ni manje nego - golemi crni dildo.

Vlasnik je zaprepašteno gledao svog crnog psa, međutim na brzinu se snašao i fotografirao više nego čudan ulov koji pas nije ispuštao iz usta. Fotografiju je potom stavio u grupu 'Svi mi iz Spinuta', a potom je dopustio i našem portalu da je prenesmo kao jednu od bizarnijih vijesti ove godine.

Fotografija je skupila brojne likove, ali pošto je objavljena u zatvorenoj 'fejs' grupi nažalost širi auditorij je nije uspio vidjeti, pa vam je mi, uz odobrenje vlasnika, donosimo na našem portalu.

Evo djela komentara na fotografiju u grupi 'Svi mi iz Spinuta':

- "Kupija se novi pa ovi više ne triba...a da je bilo dat na oglas pa poklonit

- "Da se ovaj dildo još iskoristit, samo se opere i poslužit će. Nek se neka koka sa Spinuta kojoj fali javi nalazniku da joj ga pokloni"

- "Oprez vlasnici! Dok se ne provede detaljna analiza sumnjivog pvc objekta, ne dopuštajte svojim psima da glođu pronađene bbc-eve. Postoji mogućnost da je isti natopljen otrovom i namjerno podmetnut u želji da se napakosti našim malim tvornicama g....a. Čuvajte svog kera"

- "Ne možeš više ženku s lanca pustit, a da se ne vrati trudna"

A što se nas tiče, cijela priča je za rubriku Moj ljubimac gdje smo je i smjestili. Pa na što god se to odnosilo.

17. travanj 2024 00:42