StoryEditorOCM
Panoramaseks igrice

Ovaj zvuk začinit će akciju u krevetu; edukator za intimne odnose otkrio veliku tajnu dobrih ljubavnika

Piše MOZAIK SD
19. siječnja 2024. - 16:46

Taj zvuk može pomoći da oboje uljepšaju vrijeme u krevetu. 

Kad neki gledatelji filma pomisle na stenjanje tijekom seksa, na pamet im padne legendarni lažni orgazam Meg Ryan u filmu "Kad je Harry sreo Sally".

Opet, netko se može sjetiti da je čuo veliku buku blaženstva koja je dolazila iz susjedova stana i pomislio: “Vau. Očito se dobro zabavlja."

U svakom slučaju, bilo namjerno ili ne, stvaranje zvukova tijekom vođenja ljubavi može biti prilično moćan potez, kao i neke druge stvari.

Čak i najmanji zvuk, dahtanje, može poručiti da stvari među plahtama idu odlično, prenosi Glossy.

image
/Shutterstock

A kao dodatni bonus, ispuštanje tih zvukova može čak poboljšati vaš odnos, prema studiji iz 2012. objavljenoj u Journal of Social and Personal Relationships.

Kako mogu koristiti zvukove za poboljšanje seksa?

Postoji nekoliko načina na koje zvukovi koje ispuštate u krevetu mogu poboljšati vaš odnos.

Konkretno, možete ih koristiti kao pokazatelj da vidite što vaš partner voli ili ne voli, što će vas odmah učiniti boljim ljubavnikom.

- Pokušajte razviti vještinu otkrivanja kada vaš partner glumi i proizvodi autentične zvukove zadovoljstva. Ne samo da će vas to voditi kada je riječ o njihovom zadovoljstvu, već može pomoći i vašem partneru da se osjeća ugodno otvoriti i spustiti svoje zidove, predlaže Kenneth Play, međunarodni edukator intimnosti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:14