StoryEditorOCM
PanoramaNA ULICI

Princ William iznenadio Emu koja podiže svijest o mentalnom zdravlju tinejdžera, a zatim je prekršio kraljevsko pravilo

Piše MOAZIK SD
8. prosinca 2023. - 10:41

Emma Webb doživjela je nedavno tragediju. Njezina kći Brodie 2020. godine oduzela je život sa samo 16 godina. Emma Webb odlučila je marširati kako bi podigla svijest o mentalnom zdravlju tinejdžera.

Dok je pozirala za prigodnu fotografiju, princ od Walesa pojavio se niotkuda i iznenadio Emu! Nakon toga uslijedilo je kršenje kraljevskih pravila jer je nakon šoka zbog njegova dolaska William nježno zagrlio Emmu. Preslatka gesta nekoga tko je predan mentalnom zdravlju. "Bio je tako ljubazan", napisala je Ema na snimci slatkog trenutka objavljenoj na Facebooku.

Princ William je napisao na svoj stranici: "Kakvu nevjerojatnu stvar Emma radi kako bi podigla svijest o samoubojstvu mladih, u spomen na svoju kćer Brodie. Vrlo je posebno što joj se jutros mogu pridružiti na dijelu putovanja." Zatim je potpisao poruku "W".

Ema je u intervjuu za Daily Mail podijelila da je svjesna da je princ William vidio što radi iz vijesti. Ali nije imala pojma da će se "pojaviti na ulicama Slougha" i prošetati s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:13