StoryEditorOCM
ŽivotŠTO JE BILO

Djevojka je na petom spoju čekala momka, ali on se nije pojavio. Mislila je da ju ostavio nakon seksa, ali...

Piše MOZAIK SD
15. srpnja 2023. - 08:31

Jedna je korisnica Reddita mislila kako ima dobru vezu s muškarcem s kojim  je tek počela izlaziti, pa je bila šokirana kada se na petom spoju, u jednom restoranu, nije uopće pojavio.

"Bili smo na četiri spoja i odmah kliknuli i imali toliko toga zajedničkog i stalno razgovarali i bio je jednostavno super. Seksali smo se na našem trećem spoju i bilo je nevjerojatno. Stvarno sam mislila da sam pronašla dobrog momka", napisala je korisnica Reddita @quanvuminhtran.

"I onda neposredno prije našeg petog spoja, prestao je odgovarati na poruke i ostavio me u restoranu. Pomislila sam ‘Oh pa vjerojatno je sreo neku bolju - hvala Bogu prošlo je samo tri tjedna i nisam se previše zagrijala‘. Ali ipak mi se jako svidio i bilo mi je krivo radi toga", nastavila je @quanvuminhtran.

"Četiri dana sam razmišljala što se moglo desiti i pokušavala pronaći razlog zašto bi me ostavio."

Djevojka je zatim srela svoju prijateljicu koja ju je i upoznala s muškarcem, inače njezinim šefom.

"Nisam htjela izgledati nesretno i žaliti se pa sam joj samo rekla da mu kaže kako nisam ljuta što me napustio."

Prijateljica joj je odgovorila: "Zar nisi znala? Umro je 6. srpnja.. Doživio je prometnu nesreću i poginuo. Kako to nisi znala?"

"Ostala sam bez riječi. Danima sam mislila da me ovaj divni tip proganjao bez veze i da sam strašno ljuta na njega jer me ostavio. Ispostavilo se da ga je zgazio nesmotreni vozač i da je umro na putu do restorana gdje smo dogovorili spoj."

"Ne znam ni kako reagirati. Tako sam zapanjena. Poznavala sam ga manje od mjesec dana, kako se uopće nositi s nečim takvim?", zapitala je korisnike Reddita @quanvuminhtran.

"Žao mi je. Ne samo zbog vijesti, već i zato što je tvoje tumačenje događaja bilo pogrešno", napisao je jedan korisnik Reddita.

"Jako mi je žao. Sasvim je razumljivo da se boriš s tim. Možda bi trebala ići na neko kratkoročno savjetovanje o tuzi. Trenutno se suočavaš sa toliko složenih emocija", odgovorio je drugi.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 01:41