StoryEditorOCM
Životbravo lana

Lana Radeljak, kćer velike Ene Begović, podijelila dobru vijest o novoj poziciji: ‘Sretna sam...‘; Zaredale se čestitke

Piše MOZAIK SD
18. studenog 2023. - 20:35
Lana u vrijeme kad je još bila djevojčica, 2009. godine: Josip Radeljak s kćerkom Lanom i Terezom Begovic (majkom pokojne supruge Ene) u društvu prijatelja Mira MarasovićaAnte Cizmic/Cropix

Kćer tragično preminule glumice Ene Begović i poduzetnika Josipa Dikana Radeljaka, Lana Radeljak, nije samo lijepa i skromna djevojka, nego i uspješna u karijeri, čini se.

Naime, mlada Lana (koja ne gradi influensersku karijeru a društvene mreže koristi prilično hermetično i dozirano), ipak je s javnosti podijelila status na Linkedinu. S dobrim razlogom; naime, dobila je unaprjeđenje!

- Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj - priopćila je Lana. Uskoro su zaredale poruke s lijepim riječima čestitanja i podrške.

- Mazars nudi cijeli niz usluga uključujući usluge revizije, računovodstva, savjetovanja i pravne usluge za širok raspon svojih klijenata u svim poslovnim sektorima - navodi se na webu te kompanije, koja ima sektore: Revizija i uvjerenje, Porezi, Financijsko savjetovanje, Računovodstvo & Outsourcing, Obračun plaća, Digitalno savjetovanje, Održivost & ESG i ‘Privately Owned Business‘.

Lana je studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi na smjeru ekonomije i menadžmenta, a njezin cijeli mladi život je determinirala okolnost što je ostala bez majke kao beba stara samo mjesec i pol dana.

Na Braču u mjestu Splitska je, podsjetimo, tijekom ljeta milenijske 2000. godine njezina majka Ena upravljala terencem koji je otklizao niz provaliju. U vozilu su bili još i suprug joj Josip, njezina majka i Dikanov sin Leo, te beba Lana. Oni su preživjeli, no nesretna glumica na žalost, zadobila je fatalne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:07