StoryEditorOCM
Životstrogo čuvane tajne

Otkrivene najčešće ženske seksualne fantazije, ima ih osam i partneri obično za njih ne znaju

Piše mozaik sd
12. lipnja 2023. - 20:17

Slabija komunikacija i krive pretpostavke razlog su brojnih nesporazuma među ljudima, pa i među partnerima. Tako je i u seksu.

Postoje stvari koje žene ne žele podijeliti s partnerima – možda su previše sramežljive, oprezne ili ne žele povrijediti vaše osjećaje. Upravo iz tog razloga preko sto žena sudjelovalo je u anonimnim anketama, gdje su otkrile svoje najdublje tajne, odnosno osam seksualnih fantazija koje neće podijeliti s partnerima, piše Muški magazin.

1. Možda želi grublji seks

Podređenost i dominacija su fantazije česte kod oba spola. Naime, čak dvije trećine žena želi imati seks s dominantnim partnerom. Savjetujemo vam da, ako to već niste isprobali, isplanirate filmsku večer na kojoj ćete pogledati "50 nijansi sive" ili neki sličan film. Iako vam se možda čini kao kliše, žene često spuste gard kada vide da to netko drugi radi. Ako je to ne natjera da nešto kaže, sami započnite priču i kad postoji scena koja vam se sviđa, recite joj: "Želim probati ovo" ili nešto slično.

image

Podređenost i dominacija su fantazije česte kod oba spola

Afp

2. Fantazija o drugim ženama

Vjerojatno dijelite ovu fantaziju. Više od polovice ispitanih žena smatra da je pornografski film s dvije djevojke vrlo zanimljiva stvar. Ako je želite navesti da vam to prizna, tijekom redovite seksualne igre navedite je na tu ideju govoreći joj što osjećate prema njoj i drugoj ženi u akciji.

3. Želi još poljubaca

Čak 63 posto žena koje su sudjelovale u anketi reklo je da želi više ljubljenja. Muškarci često stvari odmah prevedu na seksualni kolosijek, a dame bi voljele da zagrijavanje za pravu akciju traje malo duže. S druge strane, ako se ljubite samo prije seksa, znajte da propuštate puno.

image

Čak 63 posto žena koje su sudjelovale u anketi reklo je da želi više ljubljenja

/Shutterstock

4. I one maštaju o drugim muškarcima

Maštanje o drugim ljudima sasvim je normalno. Shvatite li da to nije realna želja, već samo bezazlena maštarija, spoznat ćete da je to sasvim u redu. Ipak, morate priznati da i sami često maštate o drugim ženama, zar ne?

5. Uživa u solo igri

Mnoge su žene tijekom ove ankete ispričale kako često uživaju u solo igri, a čak 23 posto otkrilo je da svoje seksualne igračke skriva od partnera. Ako želite imati ulogu u toj igri, otiđite zajedno u sex shop i zajedno odaberite igračku – isplanirajte cijelu večer oko nje i prepustite se uživanju.

image

Seksualna mašta nema granica

/Shutterstock

6. Sprječava orgazam – češće nego što ste mislili

To priznaju čak četiri žene od njih deset. Nemojte se braniti ako ikada pričate o ovome, ali pokušajte saznati radite li nešto krivo. Dajte joj priliku da se opusti, a zatim je pitajte što bi željela da joj učinite, a do sada to niste uradili.

7. Možda je zanimaju čudne stvari

Sedam od deset žena želi isprobati nešto novo u spavaćoj sobi, no rijetke su spremne o tome otvoreno govoriti s partnerima. Savjetujemo vam da napravite seksualni jelovnik u koji ćete vi i ona svaki sljedeći put zapisati koje radnje želite isprobati, izabrati nešto što odgovara i vama i njoj i prepustiti se uživanju. Postoje čak i telefonske aplikacije koje će predložiti nešto novo svaki put kad to poželite.

image

Predigre su važne. I mogu biti različite

/Shutterstock

8. Želi seks češće nego što mislite

Nikada nemojte pretpostaviti da vaša djevojka nije raspoložena za seks. Čak sedam od deset žena priznalo je da želi više seksa. Čak i kada ste u vezi ili braku nekoliko godina, žene žele da ih zavedete. Kako mnogi stručnjaci tvrde, predigra može potrajati cijeli dan, uz pomoć poruka, poziva, dobrog izgleda i truda koji je uložen kada ste tek izlazili. Ne zaboravite svoje početke, piše Muški magazin.

image

Različita mjesta za seks predmet su mašte

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 17:03