StoryEditorOCM
PromoBOŽIĆNI KAMION POSJETIO ZADAR

Coca Cola prikupljala igračke za darivanje

Piše M.K.
17. prosinca 2016. - 11:04
Coca-Cola

Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji je s Hrvatskim Crvenim križem organizirala božićni kamion koji će tijekom prosinca obići cijelu Hrvatsku radi prikupljanja donacija za potrebite. Poznati Coca-Colin božićni kamion krenuo je s obilaskom osam gradova u cijeloj Hrvatskoj, a nakon Zagreba i Varaždina, prošao je i kroz Zadar, šireći blagdanski duh uz prigodne pjesme i pozivajući na dobra djela.

„Ovim projektom Coca-Cola, kao tvrtka koja aktivno sudjeluje u pomaganju lokalnim zajednicama, želi potaknuti i druge da se uključe u humanitarno djelovanje. Iznimno nam je drago da ćemo ovim vrijednim projektom usrećiti mnoge i tako čaroliju blagdanskoga darivanja prenijeti na naše sugrađane kojima to najviše treba", izjavila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Maria Anargyrou-Nikolić.

Coca-Colin božićni kamion bio je parkiran kod trgovačkog centra Supernova Zadar gdje je Djed Božićnjak poslušao želje djece koja su se imala prigodu s njim i fotografirati te darovati svoju igračku. Prikupljene će igračke Coca-Cola darovati Hrvatskomu Crvenom Križu i tako proširiti val dobrote i ljubavi.

„U našem društvu živi puno ljudi kojima je potrebna pomoć i Hrvatski Crveni križ toga je svjestan tijekom cijele godine. Ipak, blagdansko vrijeme idealna je prilika da se prisjetimo svi njih koji žive u težim uvjetima od nas. Zahvaljujemo našem dugogodišnjem partneru Coca-Coli na akciji koju je organizirala te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže", izjavio je Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Nakon Varaždina i Zadra, Coca-Colin božićni kamion tijekom prosinca obići će i Split, Pulu, Rijeku, Slavonski brod, Osijek i Zagreb.

16. travanj 2024 05:59