DRUGI KRUG KVIZALIŠTA Okupite ekipu i dođite na zabavno-glazbeni kviz u Supernova centru u subotu!

DRUGI KRUG KVIZALIŠTA

Svi oni koji se vole dobro zabaviti i nasmijati, a pri tome pokazati svoje znanje na području domaće i strane glazbene scene, već ove subote, 18. ožujka mogu sudjelovati u drugom krugu Kvizališta u Supernova centru. Ovaj zabavno-glazbeni kviz starta od 17 sati, a mogu se prijaviti i sudjelovati sve generacije. Pobjedu u prvom krugu Kvizališta odnijela je sjajna ekipa Band of brothers, dok je drugo mjesto pripalo ekipi Bixente kvizaraza koja će se 25. ožujka boriti za svoje mjesto u finalu. Ukupno osam ekipa sudjelovalo je i pokazalo zavidnu razinu poznavanja strane i domaće glazbene scene.

Kvizalište je prvi visokoprodukcijski komični glazbeni kviz na ovim prostorima u kojem prijavljene ekipe pogađaju izvođače i nazive glazbenih uradaka koji se skrivaju ispod raznih ponuđenih kategorija. Pozivamo sve koji žele doživjeti izvrsnu atmosferu i okušati se u glazbenom srazu s drugim kvizašima da okupe svoj tim, testiraju znanje i odlično se zabave.

Pobjednički timovi prva dva Kvizališta svoje će snage i znanje odmjeriti u velikom finalu 25. ožujka, a najveće glazbene znalce očekuju vrijedne nagrade. Prijave na kviz se primaju putem stranice www.kvizaliste.com 

Vidimo se u subotu, od 17 sati u centru Supernova Zadar!

Naslovnica Promo

Najčitanije