StoryEditorOCM
PromoVIDEO: DADO i VLADO:

Dr. Dukić je uvijek nasmijan i spreman pomoći svakome u Zadru

Piše Promo
24. travnja 2017. - 11:46
DadoiVlado

Rukovoditeljske sposobnosti su među najvažnijim vještinama koje trebaju krasiti jednog gradonačelnika. Rijetko se u aktivnoj politici nađu osobe koje su vrhunski stručnjaci u svojoj profesiji, a da istovremeno znaju raditi s ljudima različitih dobi i karakteristika. Zadarski ginekolog Branko Dukić, sudeći po svemu, jedan je od tih iznimki. Osim što je priznat i poznat zbog svojih liječničkih dostignuća, tko god je radio s njim, kaže da je uživao imati ga kao vođu tima.

- On ima prekrasnu ekipu s kojom super surađuje, ekipu gdje svi rade sve, a upravo zahvaljujući njemu jer je on bio osoba koja je poticala svih da uče i rade. Uporan je, ima svoje stavove, ali što je jako dobro u struci i općenito u životu, zna saslušati sugovornika - kazala je dr.med. Gorana Milković, ravnateljica Poliklinike Sunce.

Kolege iz struke koji su imali priliku raditi s njime redom ističu njegovu ambicioznost i proaktivnost u smislu unaprjeđivanja odjela zadarske ginekologije koji je doveo do visoke razine opremljenosti i funkcioniranja.

- Taj odjel je jako napredovao. Ove je godine opremljen novom opremom što je zasluga Branka na prvom mjestu. To dovoljno govori o njegovim rukovoditeljskim sposobnostima - istaknuo je dr.sc. Dražen Zekanović, šef kardiologije OB Zadar.

Njegov stav dijeli i šef zadarske kirurgije, dr.med. Jaša Pavić koji dr. Dukića poznaje još otkako je bio stažist.

- U trinaest godina koliko je tamo bio šef, Branko zadarsku je ginekologiju podigao na višu razinu, pogotovo onkološku ginekologiju gdje smo kaskali prije. Nikad ga nisam vidio da se svađa, on jednostavno širi pozitivnu atmosferu oko sebe i ništa mu nije teško - rekao je dr. Pavić, a njegov stav oko tog jedinstvenog karaktera dr. Dukića dijele i najpoznatiji Zadrani, Ante Miočić i Vladimir Bratović.

O pristupačnosti i otvorenosti koje ga krase možda najbolje govore riječi popularnih Dade i Vlade, zadarskih čistača koji imaju status legendi grada:

- Pa mi se družimo, popijemo kavu i uvik je veseo i nasmijan. Jako je dobar i jednostavan čovik koji želi pomoći svakome u ovome gradu - kaže ovaj dvojac o aktualnom gradonačelničkom kandidatu.

Što još o dr. Dukiću misle poznati zadarski liječnici, ali i popularni čistači, pogledajte u videu!

 

26. travanj 2024 21:05