StoryEditorOCM
PromoDONACIJA VRIJEDNA 80.000 KUNA

Supernova centar donirao opremu kirurškom odjelu Opće bolnice Zadar

Piše Promo
9. svibnja 2017. - 21:26
IMG_7717

Supernova centar Zadar danas je Općoj bolnici Zadar uručio opremu u vrijednosti od oko 80.000 kuna. Donacija je namijenjena Odjelu za kirurgiju OB Zadar, kojem je sofisticirana oprema potrebna za zahtjevne kirurške zahvate.

Riječ je o Broncho-Fiberskop setu, baterijskom LED izvoru svjetla, jedinici za punjenje LED izvora i svjetlosnom kabelu, opremi ukupno vrijednoj 79.294,13 kuna. Oprema je uručena na molbu Opće bolnice Zadar kojoj je donirana aparatura prijeko potrebna za torakoskopske kirurške zahvate.

„Supernova centar Zadar rado se odaziva inicijativama za dobrobit lokalne zajednice kad god je u mogućnosti. Ovo nije prvi put da surađujemo s Općom bolnicom Zadar i raduje me što je Supernova centar još jednom mogao doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj zdravstvenoj skrbi koje OB Zadar pruža svojim pacijentima“, rekla je Iva Surić, voditeljica Supernova centra Zadar prilikom uručenja donacije zamjeniku ravnatelja Opće bolnice dr. Ediju Karucu.

Ovo je četvrta po redu donacija Supernova centra Općoj bolnici Zadar: posljednja je bila u prosincu prošle godine kad je centar donirao bolničke krevete i pripadajuću opremu Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar u vrijednosti od 28.800,00 kuna.

18. travanj 2024 04:40